💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat

aradaSIRADA (28.05.2016/02:03)Mənde ona oxşatdım .mövzularından əsasda bu mövzudan))
_Sweat_, Sen tesadufen wowu niki deyilsen?))
_Sweat_ (28.05.2016/10:09)sagol zalatoyka))
Wowu zad tanimiram qizlar . Realdada ne vaxt isresez goruse bilerem siznen. Tesdufdu yeqin oxwuyur. Ozde bele suallari mene wexsi yazin bele yazanda blatiniz artmir onsuzda ne de ki men wowu olmuram..

_Sweat_ (28.05.2016/10:09)Niye esevləşdinki)) burda sual yox olmadlki .oxşatmaq oldu .özde seni yox açdıgın mövzuları .əsevləşmə ziyandu)) blatı burda artırmaqada ehtiyac duyulmur)
Wowu zad tanimiram qizlar . Realdada ne vaxt isresez goruse bilerem siznen. Tesdufdu yeqin oxwuyur. Ozde bele suallari mene wexsi yazin bele yazanda blatiniz artmir onsuzda ne de ki men wowu olmuram..
DİN@R@***@@@ (28.05.2016/10:15)men sennen daha tutumlu cavab gozdirdim qerdeshka)))
Niye esevləşdinki)) burda sual yox olmadlki .oxşatmaq oldu .özde seni yox açdıgın mövzuları .əsevləşmə ziyandu)) blatı burda artırmaqada ehtiyac duyulmur)

Black_Attack (28.05.2016/10:17)Ade sende az katalizatorluq etde )) ölürsüze forumda qırgınçün )
men sennen daha tutumlu cavab gozdirdim qerdeshka)))sene strelka atibe gorushursen oninan?))
DİN@R@***@@@ (28.05.2016/10:21)firrama sobeti zalatoyka acig ashka diibki ona qarshi pritenziyasi olan gelsin gorushek cirim aqzin) ))ne disen yiyessen qabaqinnan?))
Ade sende az katalizatorluq etde )) ölürsüze forumda qırgınçün )

Black_Attack (28.05.2016/10:22)Yaxşı biz görüşəceyik narahat olma sende gel görüşə gör nece geçir görüşümüz))
firrama sobeti zalatoyka acig ashka diibki ona qarshi pritenziyasi olan gelsin gorushek cirim aqzin) ))ne disen yiyessen qabaqinnan?))
DİN@R@***@@@ (28.05.2016/10:25)qadin meclisinde qadin olar sen gorush oninan sora gelin bura yazun gorek nolldi bu sobetun axri))
Yaxşı biz görüşəceyik narahat olma sende gel görüşə gör nece geçir görüşümüz))

Black_Attack (28.05.2016/10:27)Niye bu qeder lyubabıtnı varvoşsan gelmirsen)) yaxşı okay şəkillərimuzide atarıq rinqde olanda))
qadin meclisinde qadin olar sen gorush oninan sora gelin bura yazun gorek nolldi bu sobetun axri))