canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

UĞUR
Bir-dost  Bir-dost [Off] (28.06.2016 / 21:36)
Yalnis sozunun herfi menasi sehv demekdi. ucunda ugur olan bir meqsedi-oxumaq tehsil almaq aile qurmaq xosbext olmaq meqsedleri nece yalnis ola biler?bunlar senin meqsedindi arzundu ona.catmaq ucun.qarsina cixan.engelleri.kecirsen ugura catirsan. yox eger cata bilmesen demek ki sehlenkarliq etmisen
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (28.06.2016 / 21:39)
 miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
Dediyimi anlamadune sen men oları misal çekdim, heç insanın qarşısına qoyduğu meqsedi yalnış ola bilmez??, menim meqsedim tez ölmekdi, bu yalnış deyil?
Bir-dost  Bir-dost [Off] (28.06.2016 / 21:41)
Sohbet sonunda ugur olan meqsedlerden gedir. ona qalsa sen deyen kimi belke birinin meqsedi qonsunun basini kesmekdi? Ugur-meqsed prizmasindan yazmisam sen anlamamisan fikrimi))
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (28.06.2016 / 21:44)
 miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
Qaqa sözü nöş firradsan, men sene sual verdimki meqsed yalnis ola biler? Dedin yox heç ugur sobetin elemedim men, her meqsein ugurlu olmag ehtimali yoxdu
Bir-dost  Bir-dost [Off] (28.06.2016 / 22:01)
Karuselde islemirem sozu firladim. Menim dediyim sene catmayib . men sonu ugur oln.meqsed yalnis ola bilmez demisem.
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (28.06.2016 / 22:05)
Mençin ferqi yoxdu harda işdirsen, sualıma cavap ala bilmedim neise
Bir-dost  Bir-dost [Off] (28.06.2016 / 22:06)
sualivi googleye yaz cavab cixacaq
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (28.06.2016 / 22:09)
Ona qaLsa googlenide insan yaradıp, sennen mennen biliyli olmicey,
Наверх  Cemi mesajlar: 38

<< 1 2 3 [4]

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3394 / 654