💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat

Black_Attack (31.05.2016/00:11)ala kaskamin ichine tokmediki erkey dishinin ichine tokdude uzagi bir-iki damci shey tokulub kaskamin ichine))))))
oy blyaaaa o bocekler senun kaskava qutardilar sen o kaskani geyundun onnan sora?))))
@Manitou@ (31.05.2016/00:14)oy blya o anasinnan menim temelim harda qoyulub sorushanda o Elishin kaskasi deyecek ble)))))
ala kaskamin ichine tokmediki erkey dishinin ichine tokdude uzagi bir-iki damci shey tokulub kaskamin ichine))))))

Black_Attack (31.05.2016/00:16)ala ne bilirsen belke o dishi ari qiz ushagiydi tepeleshen mament erkey ariya "eee yox qabagdan olmaz daldan qoy" deyib))))))))))))
oy blya o anasinnan menim temelim harda qoyulub sorushanda o Elishin kaskasi deyecek ble)))))

HaRMoNY (31.05.2016/00:25)O yemey qabidir?
Yox gelmeyib(( Wekile kaw baxmazdim meden agzima geldi. Ace icerdimeee ele qabdam yeseydim yemek, yene sizler yaxwisiz, iyrenmirsiz.

HaRMoNY (31.05.2016/00:25)axaxaxax onun ichinnen yemek yemiriye o kaskadi basha qoyulur ishde tehlukesizlik uchun))
Yox gelmeyib(( Wekile kaw baxmazdim meden agzima geldi. Ace icerdimeee ele qabdam yeseydim yemek, yene sizler yaxwisiz, iyrenmirsiz.