canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Status)
ID*777*  ID*777* [Off] (28.08.2023 / 12:31)
Black_Attack (28.01.2011/22:17)
1,Не Мы Такие А Жизнь Такая2,ХоРоШО Там-Где Нас Нет!3,НИКОГДА НЕ ГОВОРИ ПРОЩАЙ,ВЕДЬ В ЛЮБОЙ МОМЕНТ МОЖЕШЬ ВЕРНУТЬСЯ.ЛУЧШЕ СКАЖИ ДО ВСТРЕЧИ И УЙДИ НАВСЕГДА.
Qewenk)
*__MiNCe__BisoU__*  *__MiNCe__BisoU__* [Off] (28.08.2023 / 12:43)
 Ürəyin qədərdir həyat... Sevilirsənsə rəngli, sevirsənsə ağ-qara.
pozitifhisset Bazen kendinizi "çok fazla düşünürken" bulduğunuz oluyor mu?Fazla düşünmek, kafaya gereğinden fazla takmak oldukça yorucudur. 
Çok fazla düşündüğünüzde, düşünceler kafanızın etrafında daireler çizer ve kendinizi hareket edemez halde bulursunuz. 
“Bu iş görüşmesi için çok heyecanlıyım” düşüncesi “Beni işe alıp almayacaklarını merak ediyorum”a dönüştüğünde durum içinden çıkılmaz bir hale gelir. 
Yapmadığınız şeyler için kendinizi suçlamaya ve olabilecek veya olmayabilecek senaryolar hakkında endişelenmeye başlarsınız.
Aşırı düşünmek, basitçe “bir şeyi çok fazla veya çok uzun süre düşünmek” eylemidir.
Bu his enerjinizi fazlasıyla tüketir. Araştırmalar, aşırı düşünmenin stres seviyenizi yükselttiğini, yaratıcılığınızı azalttığını ve karar verme gücünüzü elinizden aldığını göstermiştir.
Neyse ki, aşırı düşünmeyi yenmenin bir kaç yolu var
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (29.08.2023 / 15:34)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
Həyat 1 gün oda bu gün
Wolf87  Wolf87 [Off] (07.10.2023 / 14:46)
Deyerdim ki vaxtimi niye bow serf edirem daha gorulesi iwlerim ve planlarim var
Наверх  Cemi mesajlar: 164

<< 1 ... 15 16 [17]

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4129 / 1467