canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

1 Aprel aldatma gunu ;)) kim aldanib ? Kim aldadib
Larmen  Larmen [Off] (30.01.2011 / 18:17)
buyurun (russdar yaxsi deyib) первое апреля , никому неверь -
*=CaNiViZuN_CaNi=*  *=CaNiViZuN_CaNi=* [Off] (30.01.2011 / 18:18)
1aprele 4ox vare helle
Senin_orxan  Senin_orxan [Off] (30.01.2011 / 18:20)
)))o qeder aldatmisam ki 1 aprelde)))))en yadimda qalani ise bir aprelde universitet vaxti qrup yoldawimin kesri qalmiwdi 100 dollar getirmiwdi ustunde..dedim ki narahat olma kesrivi duzeltmiwem o pulu gedek yeyib icek..getdik 100 dollarin bawina daw saldiqsonra dedim ki ciger 1 aprel idi eeeaz qala doyeceydiler meniyaziq uwaqin uje rektordan emri verilecekdi cibimden 100 manat qoydum baglandi sohbet
Larmen  Larmen [Off] (30.01.2011 / 18:21)
*=CaNiViZuN_CaNi=* (30.01.2011/17:18)
1aprele 4ox vare helle
- Caan niz indiden qey edirikdaaa seni aldadiblar yoxsa sen aldadibsaan?
Life_is_death  Life_is_death [Off] (30.01.2011 / 18:22)
Dehwet.. 1defe aldanmiwam
Senin_orxan  Senin_orxan [Off] (30.01.2011 / 18:23)
bir defe dayimgilde oturmuwdum dayimin xanimi da cox qisqancdir daa..o vaxti atvde smsler gedirdi awagidan)))))(Dayimin adi Elnurdur 2 oglu var))))yazmiwdim ki ora Elnur gel oglanlarivi da at gel menim yanimaimza Aysel xanim))))))dayimin xanimi deli olmuwdu az qala kiwini bowuyurdusonra bawa saldim ki bir apreldir
Larmen  Larmen [Off] (30.01.2011 / 18:26)
qoy men daniwime haaaaaa .- Yaziq caanim hemiwe aldanmiwam ama aldamiwamdaa
Yadima gelir bibim gil. Montinde qalir bibime zeng vurmuwdum aglaya aglaya bibi pilekenlerden yixilmiwam ayagim sindi demiwdim- Bizimkilerde biwey olmamiw haykuy saliirlar vayde bibim qizdar birde gordum qapida.haaaaaaaa yalandan binti sarimiwam ayagima guyadaa indi . Haaa mama deyir noolub haaaaaaaa deyir neter yeni ne olub.haaaaaaaa bibim qizi guldu bawa duwdu mende dedim bibibibimcaaan 1aprela nikamu ne ver
Larmen  Larmen [Off] (30.01.2011 / 18:32)
- Haaaaaaaaaaaa yaziq. Aysel xanum - Bir defede sinifyoldawim qayit mene dediki, wirinim aaa bu ne vid vasondu ?? - Deyirem o ne dimek? Qayit dersde uwaqlar qehqehe vurdu .vallah ele ytandimki, ele bildim nese elemiwem ya paltarimda nese olub. Laquwqa kimi hicqirdim .bunlarda neter gulur day lap wiwirdiblerda uje heqqi pis olurdume bide . Buta qayitdi dediki ureyim .- Shaoka dusme axi 1 apreldi haaaaaa ama evezlerinide cixmiwam
Larmen  Larmen [Off] (30.01.2011 / 18:35)
sonra duyme sindirma gunu , sulama gunu vare bax o vaxtlarda maraqli olubduye - Qardawimla bir birimizi ciliyirdik dacada haaaaaa.-
*=CaNiViZuN_CaNi=*  *=CaNiViZuN_CaNi=* [Off] (30.01.2011 / 18:37)
valla he4 yadimda teyil he4ne))
Наверх  Cemi mesajlar: 96

[1] 2 3 ... 10 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4261 / 1347