Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
~Aykam~ (25.09.2016/13:55)Namaz psixolaqiyasi haqda oxu..Melumatin olsun
mendede evveller qorxu olurdu ele bilirdim arxamda kimse var. Bide hovselesiz olurdum istiyirdim tez qilim qurtarsin sozleri tez tez deyirdim.indi normaldi
~Aykam~ (25.09.2016/14:09)Kortebii shekilde ibadet olunmasa , mahiyyetini derk ederek icra edildiyi zamanda bash verir.Aglamaq ozunuderketme prosesidir.
Maraqlanmişam onun ozude yaxşidi insanin icinden gelir ruhu temizlenir hemin an ne istesen olur deyirler. Ozunden asili olmur o icden gelir
**__** (25.09.2016/14:16)Allahin istediyi olur.
Her istediyin olur bes?
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
Yss (25.09.2016/15:51)ne cirparam seni
Allahin istediyi olur.
Black_Attack (25.09.2016/17:43)Allahdan nese istemek deyende, biz ancaq xeyirmizi isteyirik.Bizim xeyirmizin az olmasi , olmamasi, fayda olmasi, ziyan olmasi, qiymetli olmasi, deyersiz olmasi, xestelik olmasi, saglam olmasi, Onun qeza ve hokmu iledir, hech kim mane ola bilmez.
ne cirparam seni
**__** (25.09.2016/18:31)Allahu teala insani insandan daha yaxshi bildiyi uchun butun ibadetleri de ruh sevyisine gore emr etmishdir.Namazin insani, insanlar arasinda oz deyerini daha da yaxshi derk Yaradani.Her kesin beyninde hell etmeli , ohdesinden gelmeli bir ishi var.Namaza ise praqramatik noqteyi-nezerden yaxinlashmaq faydasiz.Eyer dunyevi problemleri bir yana qoysaq, arzul
Yss, Bunun namaza ne dexli olduqun yazarsan vaxtun olanda.ve ya bize ne dexli?
Men o suali ona gore verdimki yeni bilmeycunki duz fikirdimi o ki aqlamaq geldise dua etsen kecir fikri.
kusdum sennen ged

<< 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 16 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1024 / 593

Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.