Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
SiSeRoN (01Cızığlı telin neyin işhledim?)2017/23:03)
Bey veren atin diwine baxmazlar))))cizigi yoxdu?))mene verileni satmiram aa bunu deyim bikesen..lap 2 dunya bir ola satmaram)) bakiya gekende g0turecem)))
Gözümden yaxshı qoruyuram )
Fenerli nokia deyişerem ancaq başhqa heçh bir telle olmaz ))
Bir kishinin namusu Sözleridir. Onlar da yalansa, o kishi namussuzun önde GeDenidir.! |
EVAMELISSA (01Allaha and olsun bir gulmek geldi mene))) sabah desenki wexsi teyyare almiwam hechde teeccublenmerem))eslinde indi teeccublenjremki ne eceb yoxundi))))2017/23:04)
-deyişmişem.Ona yubandin
BMW indi
NeFesiM__oL (01Gelende goturecem ya yox?)))nar nomreme zeng chatmir aa deyim bilesen))))belke mene 8800 alasan)))yadaki 8600 (Luna) gelende goturecem aa)))2017/23:05)
Cızığlı telin neyin işhledim?)Gözümden yaxshı qoruyuram ) Fenerli nokia deyişerem ancaq başhqa heçh bir telle olmaz ))
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
SiSeRoN (01Tel maqazini alacam sene özün seçhersen ne teli isdesen qurbandı ))2017/23:09)
Gelende goturecem ya yox?)))nar nomreme zeng chatmir aa deyim bilesen))))belke mene 8800 alasan)))yadaki 8600 (Luna) gelende goturecem aa)))
SiSeRoN (01-2017/23:07)
Allaha and olsun bir gulmek geldi mene))) sabah desenki wexsi teyyare almiwam hechde teeccublenmerem))eslinde indi teeccublenjremki ne eceb yoxundi))))
Anlamadim masin deyismek nedir ki ???? Men yazmadin ki ikinci masinimdi .O biri satilib bu alinib.Qiymet ferqi de o qeder deyil 
deyiş. EVAMELISSA (01.06 /22:11) [1]
NeFesiM__oL (01Caannn qadasin alaram ele)))chox sag ol..firlatdim.sohbeti Donerin ustune)))2017/23:10)
Tel maqazini alacam sene özün seçhersen ne teli isdesen qurbandı ))
EVAMELISSA (01Mene verersen surum)))ordada mawinla qiz tutmaq olur?))))))2017/23:11)
-Anlamadim masin deyismek nedir ki ???? Men yazmadin ki ikinci masinimdi .O biri satilib bu alinib.Qiymet ferqi de o qeder deyil
BiLiReM, SeN MeN BiLDiYiM, QiZLaRDaN, DeYiLSeN!!! |
pis oluram
kasibin uzu qara olsun;)
<< 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 91 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1026 / 843

Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir..
2017/23:03)
deyişmişem.Ona yubandin
BMW indi