Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
MiLYoNDa1oQLaN (02.08.2016/11:54)Bilmirdim yatmadiğini. Yoo ne sataşmaq. Sadece dedim -
Eva mene sataşmasan olmurda ), axşam yatmışamki yuxuda görüm?

EVAMELISSA (02.08.2016/11:56)ne qeder danşırsan sen)))
Bilmirdim yatmadiğini. Yoo ne sataşmaq. Sadece dedim -
MiLYoNDa1oQLaN (02.08.2016/12:02)Susdum. Cixim men. Yalvarsanda day daniwan deyilem. Baxaq susmaqim, yaxwidir daniwmaqim??? Çox gileylenirsen eyyy qulağin dinc olsun
ne qeder danşırsan sen)))

EVAMELISSA (02.08.2016/12:05)ancaq menLe danışmayacaqsan?) yoxsa ümumiyyetle?)
Susdum. Cixim men. Yalvarsanda day daniwan deyilem. Baxaq susmaqim, yaxwidir daniwmaqim??? Çox gileylenirsen eyyy qulağin dinc olsun
MiLYoNDa1oQLaN (02.08.2016/12:16)Senden bawqa menim cox daniwmağimdan gileylenen yoxdur ki. Tek sensen.
ancaq menLe danışmayacaqsan?) yoxsa ümumiyyetle?)
EVAMELISSA (02.08.2016/12:18)Yoo sen çoox danışan uzun şerh yazan uje yetişir)), senide kölgede qoyacaq o)[/b]
Senden bawqa menim cox daniwmağimdan gileylenen yoxdur ki. Tek sensen.
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 602

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine