close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
BugÜn mesaJda en çooox kimLe yazışmısan?? | R*A*G*I*N [Off] (11.02.2018 / 20:54)
|
qaraylaYazisdim görüsdüm beyenmedim indi yene tek tenha sakitlik) Bu gün hansuzla tanısh oldum gelin deyib görüm))) NeFesiM__oL, Sen evvel bele deyildin bele menasiz serhler görmürdüm sennen yeqin oralarda qiş sert kecib | NoreN [Off] (12.02.2018 / 01:39)
|
asimka (11.02.2018/20:14)
Yoxa lenet.gif)
Xm ) yaqun hec o nikda qiz dail ._E_Q_u_a_L_i_Z_e_R_ (12.02.2018/01:38)
NeFesiM__oL, Sen evvel bele deyildin bele menasiz serhler görmürdüm sennen yeqin oralarda qiş sert kecib
Yox sebebi var bele sherlerinde bütün günü şexsilerde bekarcılıq olur qiybetimi edirler ))günesh filan kesle yazısıdı tanısh oldu günesh behmenkese karizma yazdı sevgli oldu mende bele sherlerle deyirem he düz deyirsiz siz deyendi kölnüvüz xosh olsun tekii))NeFesiM__oL (12.02.2018/01:41)
Yox sebebi var bele sherlerinde bütün günü şexsilerde bekarcılıq olur qiybetimi edirler ))günesh filan kesle yazısıdı tanısh oldu günesh behmenkese karizma yazdı sevgli oldu mende bele sherlerle deyir
Sen özüne daveryali olannan sora basqasinin nese demeyi elede önemli olmamalidi.. ama evvelki destixettin daha seni özel gösterirdi neyinki bele adileşmek. Gecen xeyre deyim_E_Q_u_a_L_i_Z_e_R_ (12.02.2018/01:44)
Sen özüne daveryali olannan sora basqasinin nese demeyi elede önemli olmamalidi.. ama evvelki destixettin daha seni özel gösterirdi neyinki bele adileşmek. Gecen xeyre deyim
Adi insanlarla adi davranmaq lazımdı nece terzde olur olsun basha dushdukleri kimi chatdırıram söhbeti)bele adi gördüm qeyriadi göründüm burda menim üçhün ferqi yoxdu ) xeyir apar Şamxal bey)Cox olmuram deye dialoq qura bilmirem

Cemi mesajlar: 4506
<< 1 ... 252 253 [254] 255 256 ... 451 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (11)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1020 / 1677