Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
FuLLiTo (09Halaldı2017/03:40)
Oktyabr ayında məsləhət bilmişəm . Deməli o gündən bu günə nə dəyişib . Təbii ki , mən lazım olanı edirəm və burda özümü həlak etməyimin səbəbi sadəcə virtualda da olsa məni tanıyan adamların müəyyən
FuLLiTo (09Dogurdan halaldi..senin bir xasiyyetinden xowum gelirki hemiwe paylawmagi xowlayirsan paxil deyilsen..sene bir suali 50 defe verdim 50 defede sebrnen cavab verdin..isteyirsemki hami varlansin..2017/03:40)
Oktyabr ayında məsləhət bilmişəm . Deməli o gündən bu günə nə dəyişib . Təbii ki , mən lazım olanı edirəm və burda özümü həlak etməyimin səbəbi sadəcə virtualda da olsa məni tanıyan adamların müəyyən
SiSeRoN (09Faydalı olmaq yaxşı şeydir. Bumeranq kimidir . )2017/13:20)
Dogurdan halaldi..senin bir xasiyyetinden xowum gelirki hemiwe paylawmagi xowlayirsan paxil deyilsen..sene bir suali 50 defe verdim 50 defede sebrnen cavab verdin..isteyirsemki hami varlansin..
FuLLiTo (09İnanısan 17 saat fikirləşəcəy bumeranqın nə olduğun axırda quqlda baxıb girib güləcəyki tipa başa düşdü))2017/21:04)
Faydalı olmaq yaxşı şeydir. Bumeranq kimidir . )
Black_Attack (09Əşi niyə bilmir . Sən də lap gözümçıxdıya salmısan e onu . ))2017/21:05)
İnanısan 17 saat fikirləşəcəy bumeranqın nə olduğun axırda quqlda baxıb girib güləcəyki tipa başa düşdü))
FuLLiTo (09)))2017/21:06)
Əşi niyə bilmir . Sən də lap gözümçıxdıya salmısan e onu . ))

❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
<< 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 41 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1049 / 1331

Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
2017/03:40)