Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
**DeLi__BaL** (04.07.2018/22:25)Gözəl yazdın ))
daxilen zengin olanlar,çeetin varlansinlar:)
MeN AllAhDaN BaSqA HeCnEyI OlMaYaN QuL AllAhDaN BaSqA HeR SeYi OlAnLaRaYaZiQiM GeLiR |
Yss (04.07.2018/22:42)Deqiq gozel yazib?
Gözəl yazdın ))
Xelifelerden padsahlardan daxilen zengin olanlardan xaricen varli olanlar olmayib?
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
**DeLi__BaL** (04.07.2018/22:25)Mən bilirdim mən yetim kimi öləcəm
daxilen zengin olanlar,çeetin varlansinlar:)
YuNuS İsHaQ (04.07.2018/22:57)Bəli dəqiq yazıb.Sənin yazığında da həqiqət var.Allahın 4 cür insan taleyi yardıb.Birincisi həm elmi , həm də zənginliyi olan.ikincisi elmi var amma , zəngiliyi yoxdur Düşünər ki, mənim də zənginliyim olsaydı, filankəs kimi (birinci insan) olardım. Zənginliyimdən zəkat verib , İnsanlara Allah yolunda infaq ederdim.
Deqiq gozel yazib? Xelifelerden padsahlardan daxilen zengin olanlardan xaricen varli olanlar olmayib?
deyiş. Yss (04.07 /22:07) [1]
MeN AllAhDaN BaSqA HeCnEyI OlMaYaN QuL AllAhDaN BaSqA HeR SeYi OlAnLaRaYaZiQiM GeLiR |
Yss (04.07.2018/23:06)Sen o vaxt bu vaxt duzelmedinde duud saxla agilli agilli danisma)
Bəli dəqiq yazıb.Sənin yazığında da həqiqət var.Allahın 4 cür insan taleyi yardıb.Birincisi həm elmi , həm də zənginliyi olan.ikincisi elmi var amma , zəngiliyi yoxdur Düşünər ki, mənim də zənginliy
Nicat oldu sen helede yasayirsan)
Bunlari hansi mektebde oxumusan kim oyredib sene?)
YuNuS İsHaQ (04.07.2018/23:11)Yaxşı danışmaram)
Sen o vaxt bu vaxt duzelmedinde duud saxla agilli agilli danisma) Nicat oldu sen helede yasayirsan) Bunlari hansi mektebde oxumusan kim oyredib sene?)
Yss (04.07.2018/23:16)Yox sagliguva pis deyil)
Yaxşı danışmaram)
DOĞRUNU EDƏRƏK İTİRDİYİN NƏ VARSA CANIN SAĞ OLSUN... |
YuNuS İsHaQ (04.07.2018/22:07)Azəri məsəlidi axı))
Arada turkunmesel deyinen)
Bacarmalisan bunu.
<< 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 41 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1049 / 716

MeN AllAhDaN BaSqA HeCnEyI OlMaYaN QuL AllAhDaN BaSqA HeR SeYi OlAnLaRaYaZiQiM GeLiR