Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
aradaSIRADA (20bes senin qayğına qalan var burda?, ) çekmeçinin hemişe çekmesi cırığ olur menbilen)2016/01:39)
Men haminin qaygisina qaliram xasiyyetdi buda kecmir)
ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ |
MiLYoNDa1oQLaN (20Yo men qarwiliq gozlemirem) deyirem axi xasiyyetdi)2016/01:41)
bes senin qayğına qalan var burda?, ) çekmeçinin hemişe çekmesi cırığ olur menbilen)
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
aradaSIRADA (20Qarşılıqsız bu deyqe salam vermirler heç, axır vaxdlar müdrikleşmisen)2016/01:45)
Yo men qarwiliq gozlemirem) deyirem axi xasiyyetdi)
MiLYoNDa1oQLaN (20Men hemiwe bele olmuwam amma here oz iwine gelen kimi taniyib)2016/01:51)
Qarşılıqsız bu deyqe salam vermirler heç, axır vaxdlar müdrikleşmisen)
aradaSIRADA (20Başqaların deye bilmerem, amma menle bir tanışlığn olmup bu barede ),2016/01:53)
Men hemiwe bele olmuwam amma here oz iwine gelen kimi taniyib)
deirsen kim nece isteyir elede görür?)
MiLYoNDa1oQLaN (20Senun qaygiya ehtiyacin olmuyubda ona gore)))) he ele deyirem)2016/01:58)
Başqaların deye bilmerem, amma menle bir tanışlığn olmup bu barede ), deirsen kim nece isteyir elede görür?)
aradaSIRADA (20Niyeki men insan deilem?) qayğıya ehtiyacım ola bilmez?)2016/02:01)
Senun qaygiya ehtiyacin olmuyubda ona gore)))) he ele deyirem)
<< 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 357 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1021 / 748

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
2016/01:39)