canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Ay seni Decel
Nelli  Nelli [Off] (01.01.2024 / 21:11)
 ...Я в ЧёрноМ...Но ЯрчЕ из МногиХ...
Heddinnen artiq cox sirniyyat yeyirdim.hemise gizledirdiler menden. Mende elimle qoymus kimi tapirdim hamsin
Wolf87  Wolf87 [Off] (19.02.2024 / 21:09)
Evde olan kanfet qutulari olurdu onu achib gizlin yeyirdim edekilerde  onu pay aparmaq isteyende baxirdilar bow karopka )))
Nelli  Nelli [Off] (22.02.2024 / 01:29)
 ...Я в ЧёрноМ...Но ЯрчЕ из МногиХ...
Palciqdan birde yarpaqdan dolma hazirliyirdiq) evcik oynuyanda.deceellik deyil ama oyun idide
Eksperd  Eksperd [Off] (04.03.2024 / 21:11)
Evde qoyub gedibler meni, mende dirmawib bal bankesin tapmiwam dirseye kimi qolumu salib bawlamiwam yalamaqa, qisasi diyirlerki butun evi bal elemuwdun, her teref yapiwirdi ))
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (05.03.2024 / 02:08)
Uwaq vaxti (11 yawim olanda eve igru girmiwdi evde tek idim nese ondan sonra qorxmuwdum lunatik olmuwdum( evvel evimizde ceyran pechi var idi. Yorgani qoymuwdum pechin altina.. yaxiki evde oyanib gormuwduler yoxsa yandiracaqdim evi
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (05.03.2024 / 15:43)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
Bir dəfə əmim bizə gəlmişdi dedi mənə corab ver məndə getdim cırıq corab tapdıb qara rəng ağ sapla tikdim məktəb çantamda etiket vardı üstünə yazdım maskoviski 1 manat:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Наверх  Cemi mesajlar: 146

<< 1 ... 13 14 [15]

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (1)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3886 / 1355