close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Ay seni Decel Heddinnen artiq cox sirniyyat yeyirdim.hemise gizledirdiler menden. Mende elimle qoymus kimi tapirdim hamsin | Wolf87 [Off] (19.02.2024 / 21:09)
|
Evde olan kanfet qutulari olurdu onu achib gizlin yeyirdim edekilerde onu pay aparmaq isteyende baxirdilar bow karopka )))Palciqdan birde yarpaqdan dolma hazirliyirdiq) evcik oynuyanda.deceellik deyil ama oyun idide | Eksperd [Off] (04.03.2024 / 21:11)
|
Evde qoyub gedibler meni, mende dirmawib bal bankesin tapmiwam dirseye kimi qolumu salib bawlamiwam yalamaqa, qisasi diyirlerki butun evi bal elemuwdun, her teref yapiwirdi )) | SiSeRoN [Off] (05.03.2024 / 02:08)
|
Uwaq vaxti (11 yawim olanda eve igru girmiwdi evde tek idim nese ondan sonra qorxmuwdum lunatik olmuwdum( evvel evimizde ceyran pechi var idi. Yorgani qoymuwdum pechin altina.. yaxiki evde oyanib gormuwduler yoxsa yandiracaqdim eviBir dəfə əmim bizə gəlmişdi dedi mənə corab ver məndə getdim cırıq corab tapdıb qara rəng ağ sapla tikdim məktəb çantamda etiket vardı üstünə yazdım maskoviski 1 manat:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Cemi mesajlar: 146
<< 1 ... 13 14 [15]
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3886 / 1355