Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Black_Attack (12.09.2016/18:22)QAQAW OLARIN HAMISIN EZBERDEN BILIREM ISTESEN BURDA DEYIM SADECE IWTIRAK ETMIWEM DEDIN DEDIM ETMISENSE EZBERE BILERSEN FEYISE EHTIYAC OLMAZ
mem sene en gozel variantin dedim
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
SEVGI_HESRET (12.09.2016/18:24)birincisi dostum sen ozive sual verki men kimemki kimise dapros edirem
QAQAW OLARIN HAMISIN EZBERDEN BILIREM ISTESEN BURDA DEYIM SADECE IWTIRAK ETMIWEM DEDIN DEDIM ETMISENSE EZBERE BILERSEN FEYISE EHTIYAC OLMAZ
ikinci bele suali ver ozive neye gore tanimadiqima sammneniya saxliyiramm
bu iki suali ozive verib cavab verennen sora gel bura dostum yaz sobetimizi davam edey
Black_Attack (12.09.2016/18:26)Qaqaw sene qarwi samneniya saxlamiram sadece maragli idi canli iwtirak edenin ozunden soruwmag
birincisi dostum sen ozive sual verki men kimemki kimise dapros ediremikinci bele suali ver ozive neye gore tanimadiqima sammneniya saxliyirammbu iki suali ozive verib cavab verennen sora gel bura dos
Black_Attack (12.09.2016/15:04)Qaqaw onda demeyinden bele cixir ki sen qurban bayramin kecirdmirsen duzdu
bayramuz mubarek zad dor.neyin qurbannigin kesisuz? ishgal altinda olan torpaglarivizin?yanan binada olenlerin?aprel sobetinde shehid olannarin?ve ya dovletin aardiqi curuy siyasetin gunu gunnen sizi
Bir-dost (12.09.2016/18:00)Shert qoymaq yox, Allahu tealaya yaxin olmaq menasindadir.Allahu teala namaz qil, oruc tut, zekat ver, hecce get, qurban kes deye emr edende qarshimiza iki yol qoyaraq Hem Ozune, hem de insanlara yoneldir. Quranda aciq ashkar buyurulur ki, kesdiyimuz qurbanin eti, ne de Allaha yetisher.Yani Allahu teala insanlarin niyyetine deyer verer.Niyyetin hokmu Allahdir.Kimlerin Allaha semmiyyeti imtahan olunur.Kasibin etle qarni doymasi bayramdirsa, varli uchun nece bayramdi bu bayram? Allaha yaxinlashmaq uchun bir vesiledir bu bayram.
Qurban demek biraz Allaha sert qoymaq kimi cixmir sizce?filan sey olsun qurban kesecem,yeni olmasa kesmeyecek. Bir sozle Allah sen menim duami esidib heyata kecirmedin men de qurban kesmirem ?
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
SEVGI_HESRET (12.09.2016/18:37)yo bu il kesmemiwem bele gujsu sebeb olmiib
Qaqaw onda demeyinden bele cixir ki sen qurban bayramin kecirdmirsen duzdu
Black_Attack (12.09.2016/18:39)BUNDAN QABAQ KI ILLER KESMISENDE HERHALDA BES O KESDIYIN QEYD ELEDIYIN QURBANLARDA WEHIDLERIMIZ O SADALADIGLARIN YADINA DUWMURDU BU IL KESMEMISEN DEYE BELE DANIWIRSAN SORUWMAQ AYIB OLMASIN?
yo bu il kesmemiwem bele gujsu sebeb olmiib
EVAMELISSA (12.09.2016/20:13)Ay Eva sen yaza da bilirsen ?))
Bu menim forum userlerine tebriklerim. Oxuyan her kese aiddir -Bayraminiz mubarek
Onlayn Tanışlıq: 1020 / 659

Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
Bayraminiz mubarek