Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
~Aykam~ (31hakışda?2016/23:47)
Elimde tel qulagimda nauşnik mahniya qulaq asaraq burdayam
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
MiLYoNDa1oQLaN (31ne hakişda?)2016/23:48)
hakışda?
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
~Aykam~ (31dedin qulagımda nauşnik var dedim yeqin eşitmezsen dediyimi yoxladım sadece)2016/23:50)
ne hakişda?)
MiLYoNDa1oQLaN (312016/23:51)
dedin qulagımda nauşnik var dedim yeqin eşitmezsen dediyimi yoxladım sadece)
Meyxanaya qulaq asiram)) ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
~Aykam~ (31deyerdün sesimi zaps eliyip atardım, qulağların rahatlıg tapardı)2016/23:53)
Meyxanaya qulaq asiram))
MiLYoNDa1oQLaN (31Yox sag ol istemedim cevirdim zaten)2016/23:58)
deyerdün sesimi zaps eliyip atardım, qulağların rahatlıg tapardı)
KoNCeNo (31booo bu saatda aş)))2016/23:57)
Men as yedim hele yatmaq fikrim yoxdu 4-de))))))))))
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
~Aykam~ (01.11.2016/00:03)Saatin ferqine varmiram acanda)))))))
booo bu saatda aş)))
Onlayn Tanışlıq: 1024 / 649

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
2016/23:47)