canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Black-AttacK (munasibetiniz)
HeYaTiN_NeBZiNi_TuT  HeYaTiN_NeBZiNi_TuT [Off] (23.09.2016 / 08:37)
Men bu sexsi sebebsiz cox sevirem.
niyesi yoxdu seviremdee))))
sebebi varr ama...
o cox yaxsi bir insan ..durust..sozu soz olaan..nebilini qeyri adi insan (her insanda olnayan bir sey var onda ...nemi?..durustluk ve yalansizz.oldugu kimi .cox insana kobu aci gele biler belke ama heyatda hansi duz insan yalani olmatan insanin qerdi bilinibkii (amma men bilirem)onun qedrini .onu bilirenki onunla unsieti bas tutmayan insan (ozundedi sehf) cunki Alide sehf olmaz ona hornet edene ..deyer verene..

;Bir sozlee o sevilmesi asand...cozulmesi zor bir insandi..
Ali bezilerine gore kobud ve aci insan olaraq gele biler.ama men onu biliremki ..o bir insanda nese pis cehet ..sehf cehet gorerse.susmaz.ona gore bezi yalanla suslenmis insanlar dogrunun ona yaxin gelmeyini istemez uzaqlasar .Ali ureyimdii. sevgilim deil haa qizlar (qisqanmayin)sevgidende ote bir movqeydedii. beyninde deil insaniq beyin pozula biler. dilde deil her an lal ola biler. o menim qelbimdedi .bir sozle olene dek menimledi
...
Ardını oxu >>
Inci-cicek  Inci-cicek [Off] (23.09.2016 / 08:45)
HeYaTiN_NeBZiNi_TuT (23.09.2016/09:37)
Men bu sexsi sebebsiz cox sevirem.niyesi yoxdu seviremdee))))sebebi varr ama...o cox yaxsi bir insan ..durust..sozu soz olaan..nebilini qeyri adi insan (her insanda olnayan bir sey var onda ...nemi?..
Yazdiqlarinla tam raziyam artiqlamasiyla. Men bu foruma ayaq basan gunnen 2012. Duzdu evveller cox az olurdum ancaq oxuyurdum. Amma o vaxddan beri Ali kimi ikinci durust oglani gormedim. Hec kim incimesun.
Diller Ali sene aciliyir nese dir qebil edirsen. Bax ele buna gore. Birincisi o az 1% de olsa meni taniyib. Amma men onu 70-80. % tanimiwam. Yegane inana bileceyim, arxein ola bileceyim hec tanimadigim.gormediyim insandi. Kimnen iki kelme daniwirsan srazu oz meqsedlerin gudur. Amma Ali adamina baxib nese duwunur. Vopwe cox teriflemey isdemirem. Yeni hamiya onu dimey isdiremki Ali durust olduguna gore xetri ezizdi menimcun. Amma bele diyende srazu nese duwunuller. Beyem heyatda bizlercun hormetli, xetri eziz kiwi qadin ola bilmez. Xain mille
...
Ardını oxu >>
HeYaTiN_NeBZiNi_TuT  HeYaTiN_NeBZiNi_TuT [Off] (23.09.2016 / 08:57)
Inci-cicek (23.09.2016/09:45)
Yazdiqlarinla tam raziyam artiqlamasiyla. Men bu foruma ayaq basan gunnen 2012. Duzdu evveller cox az olurdum ancaq oxuyurdum. Amma o vaxddan beri Ali kimi ikinci durust oglani gormedim. Hec kim incim
elansan))tam razziyam canim.ibretlik insan kim insan
HeYaTiN_NeBZiNi_TuT  HeYaTiN_NeBZiNi_TuT [Off] (23.09.2016 / 08:59)
Inci-cicek (23.09.2016/09:45)
Yazdiqlarinla tam raziyam artiqlamasiyla. Men bu foruma ayaq basan gunnen 2012. Duzdu evveller cox az olurdum ancaq oxuyurdum. Amma o vaxddan beri Ali kimi ikinci durust oglani gormedim. Hec kim incim
elansan))tam razziyam canim.ibretlik insan kim insan o bezi oglanlar colkasin tokub uzune guaaada bunan yoxdu dusuy dusuy danisirlar. esas menliydi bir insanda .Ali kimi menliyin qoruyan insan helem helem yodu.
Eksperd  Eksperd [Off] (23.09.2016 / 09:10)
pisdi)
Nik_tapmiram*  Nik_tapmiram* [Off] (23.09.2016 / 11:48)
sheriyimdi)
Yss  Yss [Off] (23.09.2016 / 15:36)
Yaxshi ushaqdi.
Inci-cicek  Inci-cicek [Off] (23.09.2016 / 15:43)
Yss (23.09.2016/16:36)
Yaxshi ushaqdi.
Uwaq?))))))))
Black_Attack  Black_Attack [Off] (23.09.2016 / 15:45)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
Inci-cicek (23.09.2016/16:43)
Uwaq?))))))))
utancaxdi ishun olmasun)
Inci-cicek  Inci-cicek [Off] (23.09.2016 / 15:47)
Bax biyag Evanin mawinona paxilliq dimezdim. Amma bura nocun fikir , munasibet bildirmirsuz. Ba bu paxilliqdi ))))))
Наверх  Cemi mesajlar: 129

[1] 2 3 ... 13 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3989 / 1566