💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat
HeYaTiN_NeBZiNi_TuT (23.09.2016/09:37)Yazdiqlarinla tam raziyam artiqlamasiyla. Men bu foruma ayaq basan gunnen 2012. Duzdu evveller cox az olurdum ancaq oxuyurdum. Amma o vaxddan beri Ali kimi ikinci durust oglani gormedim. Hec kim incimesun.
Men bu sexsi sebebsiz cox sevirem.niyesi yoxdu seviremdee))))sebebi varr ama...o cox yaxsi bir insan ..durust..sozu soz olaan..nebilini qeyri adi insan (her insanda olnayan bir sey var onda ...nemi?..
Inci-cicek (23.09.2016/09:45)elansan))tam razziyam canim.ibretlik insan kim insan
Yazdiqlarinla tam raziyam artiqlamasiyla. Men bu foruma ayaq basan gunnen 2012. Duzdu evveller cox az olurdum ancaq oxuyurdum. Amma o vaxddan beri Ali kimi ikinci durust oglani gormedim. Hec kim incim
Inci-cicek (23.09.2016/09:45)elansan))tam razziyam canim.ibretlik insan kim insan o bezi oglanlar colkasin tokub uzune guaaada bunan yoxdu dusuy dusuy danisirlar. esas menliydi bir insanda .Ali kimi menliyin qoruyan insan helem helem yodu.
Yazdiqlarinla tam raziyam artiqlamasiyla. Men bu foruma ayaq basan gunnen 2012. Duzdu evveller cox az olurdum ancaq oxuyurdum. Amma o vaxddan beri Ali kimi ikinci durust oglani gormedim. Hec kim incim
Inci-cicek (23.09.2016/16:43)utancaxdi ishun olmasun)
Uwaq?))))))))