canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

D. ve C. oyunu )
aradaSIRADA  aradaSIRADA [Off] (28.09.2016 / 17:10)
 ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ
_K_O_T_İ_K_ (28.09.2016/18:03)
Elesinden istemiwem elesinden amma yox.Quranda yazilib Eger kiminse Hakkina girirsense ALLAH onu bagiwlamir.Yeni Hec bir yaratdiqinin Hakkin bawqasina yedizdirmir.Milyarlarnan trilyonlarnan insanin ic
O dunyaya inanirsan?
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (28.09.2016 / 17:24)
aradaSIRADA (28.09.2016/18:10)
O dunyaya inanirsan?
Bu barede cox Heddinden artiq cox duwunmuwem Ve Sonu eyni neticeye gelmiwem ki Heqiqetende var cennet cehennem.
Bu qeder Haksizliqin bir cezasi olmalidiye Ele wey ola bilmezki olmasin.
Neceki bu dunyada Elediyin Cinayet ucun Turmede oturursan o dunyadada Cennet cehennem.
Ele wey ola bilmezki olmasin.
Cennet cehennemi inkar etmek ALLAHI inkar etmek demekdir.
Ikincisi.
Cadu.
Quranda yazilib cadu var lakin weytan emelidi cin weytan.
Seni inandirim ki,Anama cadu olunmuwdu men uwaq olanda Anami Olumden qaytardiq Hecbir xesteliyi olmaya olmaya Anam gunu gunden pislewirdi heyetimizden 2 dua cixdi O cixanan sora Anam 1 gune ozune geldi Dehwetli menzereydi yadima salanda Halim deyiwir.
Ancaq istesen o barede etrafli yazim indi sene.
Ve buda bir daha subut edir ki,eyer cadu varsa Cin weytan varsa ALLAHDA var.
ALLAHDA varsa cennet cehennemde vardir demekdir.
Ucuncusu ise Ele bir din yoxdu ki,orda cennet cehennem olmasin esas 4
...
Ardını oxu >>
aradaSIRADA  aradaSIRADA [Off] (28.09.2016 / 17:32)
_K_O_T_İ_K_ (28.09.2016/18:24)
Bu barede cox Heddinden artiq cox duwunmuwem Ve Sonu eyni neticeye gelmiwem ki Heqiqetende var cennet cehennem.Bu qeder Haksizliqin bir cezasi olmalidiye Ele wey ola bilmezki olmasin.Neceki bu dunyada
caduya mende inandim bir hadise oldu ondan sora. He bele bawqa sualim yoxdu.
Black_Attack  Black_Attack [Off] (28.09.2016 / 17:33)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
oynuyaqda mende oynyyum oynuya var?
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (28.09.2016 / 17:39)
aradaSIRADA (28.09.2016/18:32)
caduya mende inandim bir hadise oldu ondan sora. He bele bawqa sualim yoxdu.
Hardasa 2002-2001 ci illerin sohbetin edirem sene Qulaq as.
aradaSIRADA  aradaSIRADA [Off] (28.09.2016 / 17:40)
_K_O_T_İ_K_ (28.09.2016/18:39)
Hardasa 2002-2001 ci illerin sohbetin edirem sene Qulaq as.
He
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (28.09.2016 / 17:43)
aradaSIRADA (28.09.2016/18:10)
O dunyaya inanirsan?
Atam Russiada Vladivostok weherinde iwdiyirdi duzgun ve halal insan olduqu ucun hemde bacariqli mehsuliyyetli ALLAH ona ele bir yol acmiwdi ki,Munkunsuz birweye benzeyirdi.
Bir dostu Sonradan qalxri Rus idi oglan.Oglan Yeke Cox yeke Ticaret merkezi Acmiwdi Atami ora Direktor qoymuwdu maqazine gelen geden Mallarin Hamisina Atam mehsuliyhet dawiyirdi Bizimde yawayiwimiza tesir Etdi Varlandiq qaldiqimiz Yerde En Varli Adamlardan biri idik.
Emimin gelini Emimim Oglunun Yoldawi (Emimnen atamin yaw ferqi boyuk olduqu ucun ogluyla eyni yawda idi Atam)bunun yoldawi bawladi bize paxiliq etmeye.
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (28.09.2016 / 17:45)
aradaSIRADA (28.09.2016/18:40)
He
Menim Anamda Atamda cox kasib Aileden olub o vaxtlarida helede bu cetinliy sururdu onlar terefde yeni bibim atam ve 1 dayimnan bawqa hamisi kasib idi Anam dayima Toy etdi getdiy Sabirabada toya biz orda olan muddetce Bu sen deme cadu eletdirer basdirar bizim heyete.
aradaSIRADA  aradaSIRADA [Off] (28.09.2016 / 17:46)
_K_O_T_İ_K_ (28.09.2016/18:43)
Atam Russiada Vladivostok weherinde iwdiyirdi duzgun ve halal insan olduqu ucun hemde bacariqli mehsuliyyetli ALLAH ona ele bir yol acmiwdi ki,Munkunsuz birweye benzeyirdi.Bir dostu Sonradan qalxri Ru
Neynediler?
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (28.09.2016 / 17:50)
aradaSIRADA (28.09.2016/18:40)
He
Sabirabaddan qayidandan Sonra Aylar kecdikce Bawladi problemler yaranmaqa Anamin sehhetinde Tez tez ureyi sixilir Hali pislewirdi Hansi Hekime aparirdiq deyirdi saglamdi Professor qalmadi Nebilim kim qalmadi Apardiq Munkun deyildi Anam Heyetden cole cixa bilmirdi Kend yerinde qalirdiq Darvazadan cole cixa bilmirdi Qorxurdu yavaw yavaw fobiya yarandi onda.Men bawdadim Axsimaqa Sag qicim tutulmuwdu Axsiyirdim Hekim dedi Rematizman var guya Derman zad qalmadi munkun deyildi.neyse Gunu gunden Anamin hali pislewdi Ureyi tuturdu 9 Ay cime bilmedi Anam su deyen kimi ureyi sixilirdi Daniwdiqcan ellerim esire.
Наверх  Cemi mesajlar: 360

<< 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 36 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (1)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4211 / 1340