Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
KoNCeNo (10bes birinci kim qurtarsin?)))2016/01:03)
Birinci o basladi
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
KoNCeNo (10ifrite cadısan bir süpürgen çatmir onuda men alip verecem sene2016/01:00)
Oh oh canima deysin yene olar iney balam
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
~Aykam~ (10Turkun meseli demediyine gore beynimde min cur 18 plus cumleler qurdum gerek kecesen gunahimnan2016/01:04)
bes birinci kim qurtarsin?)))
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
MiLYoNDa1oQLaN (10Agzun eyilsin gorum2016/01:04)
ifrite cadısan bir süpürgen çatmir onuda men alip verecem sene
Oz aramizdi babat qargisdar bilirmisemee))))))))))))))))
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
KoNCeNo (10kül aqlıva2016/01:06)
Turkun meseli demediyine gore beynimde min cur 18 plus cumleler qurdum gerek kecesen gunahimnan
KoNCeNo (10gorum yimey yiyende yemeyinnen böcey çixsin2016/01:07)
Agzun eyilsin gorumOz aramizdi babat qargisdar bilirmisemee))))))))))))))))
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
KoNCeNo (10azer dili beledide neyniyim menim aglima ele şey gelmedi davani kim bitirsin dedim)))2016/01:06)
Turkun meseli demediyine gore beynimde min cur 18 plus cumleler qurdum gerek kecesen gunahimnan

MiLYoNDa1oQLaN (10Mene hesret qalasan di get yat indi2016/01:10)
gorum yimey yiyende yemeyinnen böcey çixsin

<< 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 79 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1022 / 654

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
2016/01:03)