💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 27 manat
B.O.S.S (03.04.2023/22:02)O da mektub yazmisdi olmeden once
Azerbaycanli bir psixoloqun,Deyanet Rzayevin intihari o vaxt cox tesir elemisdi
Nelli (03.04.2023/22:05)intiharlarin ardinda ekser vaxt bir mektub olur,intihar edenlere zeif iradeli deyirler,eslinde irade gor ne qeder guclu olursa o dereceye catir insan
O da mektub yazmisdi olmeden once
B.O.S.S (03.04.2023/22:08)Ne bilim.fikrilerim qariwiqdi bu mesele baresinde. Allah hec kimi her weyi arxasinda buraxib gozden cixaracaq dereceye getirmesin teki
intiharlarin ardinda ekser vaxt bir mektub olur,intihar edenlere zeif iradeli deyirler,eslinde irade gor ne qeder guclu olursa o dereceye catir insan
Nelli (03.04.2023/22:12)agir movzudu...bir yerde oxumusdum,ozunu asaraq intihar edenlerin coxunda bogazinda cirmaq izleri gorubler,bu da son anda bogularken instinkt olaraq qurtulmaq istediyini gosterir
Ne bilim.fikrilerim qariwiqdi bu mesele baresinde. Allah hec kimi her weyi arxasinda buraxib gozden cixaracaq dereceye getirmesin teki
B.O.S.S (03.04.2023/22:18)Gormusem bogulmuw birini gozlerimle... dehwetli bir seydi. O gozler dunyada gore bileceyin en dehwetli gozlerdir .
agir movzudu...bir yerde oxumusdum,ozunu asaraq intihar edenlerin coxunda bogazinda cirmaq izleri gorubler,bu da son anda bogularken instinkt olaraq qurtulmaq istediyini gosterir
Nelli (03.04.2023/22:21)helelik,dincel biraz
Gormusem bogulmuw birini gozlerimle... dehwetli bir seydi. O gozler dunyada gore bileceyin en dehwetli gozlerdir . Gedim helelik.