Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
_K_O_T_İ_K_ (05.01.2017/03:34)Xaxxaxxaxa onu hansi melek uzlu weytan dryib cixsin uze)))))))))
Mene Koncenno nikin deyir bezileri Get koncennova yaz nebilim ne Qisqanirlar nebilim neynirler Bax umumide deyirem 2 ilden biaz coxdu bu saytdayam Men Koncennoyla ust uste qoysan hec 30 sms yaziwmamiw
ALLAH ki,Gorur.
4 ildi umumi virtualdayam Anamin cani Bir qizla bele goruwmemiwem.
Guya isteseydim goruwe bilmezdim?
En azindan goruwe cixara bilerdim isteyim olsaydi.
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
KoNCeNo (05.01.2017/03:36)Sen Atavin cani Biz hec yaziwmiwiq Wexside ?
Xaxxaxxaxa onu hansi melek uzlu weytan dryib cixsin uze)))))))))
Olubsada 2 ilde Hec 30 sms yazmamiwiq bir birimize.ne sohbet olubsada Forumda olub.Uzune kecirler ki,Sen Koncennoyla yaziwmisan biri cixib deyir Sen evlisen biri cixib deyir 4 defe dogmusan nebilim ne )
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
~Aykam~ (05.01.2017/03:37)Men dana zad bilmirem Fermer deyilem.
_K_O_T_İ_K_, teki ele olsun amma deyirler bir dana butun axiri batirir. Bir ikisi edince başqasina etibar etmek olmurda.
O dediyin danaya gore Menim Insanliqimi sual altina Atma Umumide camahatin icinde Bawqalarina qatib.
Men oglanam bu iller erzinde Munasibetde olduqum qiz olmayib Goruwmemiwem bele sen hele O exlaqda qiz tap cixar ortaya bidene sonra Guvenden daniwaq.
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
_K_O_T_İ_K_ (05.01.2017/03:37)Nos yazismamisiq sen menle tanis olmaq istedin mende yox dedim dedin cehennem ol birde menim haqqimda forumda yazma
Sen Atavin cani Biz hec yaziwmiwiq Wexside ?Olubsada 2 ilde Hec 30 sms yazmamiwiq bir birimize.ne sohbet olubsada Forumda olub.Uzune kecirler ki,Sen Koncennoyla yaziwmisan biri cixib deyir Sen evlisen

Bawqasina gore Peyser Olan oglan mene eziz ola biler.
Umumi deyilecek bir wey yoxdu.
KoNCeNo (05.01.2017/03:40)Biy o yadimnan cixmiwdi bagiwla )
Nos yazismamisiq sen menle tanis olmaq istedin mende yox dedim dedin cehennem ol birde menim haqqimda forumda yazma
<< 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 56 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 503

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!