Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Nezabivaemiy (03.02.2011/21:52)sehv fikirdi..
virtual dunya bezi insanlarin realda ozunu tam tapa bilmeyenlerin.. dunyasidi
hhhh |
LAMIYE17 (03.02.2011/21:52)Samir, Vusal, Orxan, Aksin, Elcin, Ferid, Elvin, Samxal, Ilkin, Nicat, Tural, Nadir ve basqalari bunlarla realdada gorusmusem
Sirr deyilse kimlerdi?
-=FoReVeR_SweeT=- (03.02.2011/21:53)bu menim abyektiv fikrimdir.. ve heyat tecrubemde bunu testiqlemiwem.. qaldiki menim fikrime bezilerini vurguladim hamini qatmadim.
sehv fikirdi..
Nezabivaemiy (03.02.2011/21:52)bu s0hbeti men bawa duwmuremdee
virtual dunya bezi insanlarin realda ozunu tam tapa bilmeyenlerin.. dunyasidi
*=CaNiViZuN_CaNi=* (03.02.2011/21:55)Ayancik men burda bezileri sozunu vurguladim gelin tam semimi olaqda.. burda semimi olan insanlar azdir her kes realda olmadigi virtualda yaratdigi bir insan olur ozluyunde bu virtualin realligidi
bu s0hbeti men bawa duwmuremdee
Nezabivaemiy (03.02.2011/21:54)virtualda olanlarin realda ozunu tapa bilmeyen insanlar olmasi fikrininde sehv olmasi menim subyektiv fikrimdi.. Aha, hamiya aid deyil,..
bu menim abyektiv fikrimdir.. ve heyat tecrubemde bunu testiqlemiwem.. qaldiki menim fikrime bezilerini vurguladim hamini qatmadim.
Nezabivaemiy (03.02.2011/21:57)hee bezileri
Ayancik men burda bezileri sozunu vurguladim gelin tam semimi olaqda.. burda semimi olan insanlar azdir her kes realda olmadigi virtualda yaratdigi bir insan olur ozluyunde bu virtualin realligidi
-=FoReVeR_SweeT=- (03.02.2011/21:58)Dimekki nedese ortaq mexrece gele bilirek))
virtualda olanlarin realda ozunu tapa bilmeyen insanlar olmasi fikrininde sehv olmasi menim subyektiv fikrimdi.. Aha, hamiya aid deyil,..
hhhh |
Nezabivaemiy (03.02.2011/21:57)Bir terefden haqlisan
Ayancik men burda bezileri sozunu vurguladim gelin tam semimi olaqda.. burda semimi olan insanlar azdir her kes realda olmadigi virtualda yaratdigi bir insan olur ozluyunde bu virtualin realligidi
.gif)
Burda olanlarin coxu realda rahat hereket ede bilmeyenlerdi
.gif)
Meselem oglanlarin 75 faizi realda qizlardan utanan oglanlardi burda ozlerini rahat hiss edirler
Fikrinin az qismiye raziyam
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1088 / 1026

hhhh