Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ |
~Aykam~ (19Mirta yaxmirame baxdim olmedide xizir virmayib izde)))) o birin apardilar qardawin2016/01:14)
Sona kimi baxdim Xizir vuracaq duz ureyinden fragmanindada cenaze zad olacaq
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
~Aykam~ (19Sevdaya))))))2016/01:16)
sen neye gulursen?))
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
O rehmetdiy aktyor vardı parni iz Baku da Mezi, hamıya sual vere gezirdki rusiyada neçe milyon azerbaycanlı var??
buda o temaya oxşadı Aykada her gelip gedene sual verirki göresen ölecey?? ))
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
aradaSIRADA (19Bes qanli yere yixildiye2016/01:19)
Mirta yaxmirame baxdim olmedide xizir virmayib izde)))) o birin apardilar qardawin
KoNCeNo (19Inanmire baxiram)))))2016/01:19)
Sevdaya))))))
~Aykam~ (19Az olmedida))))))2016/01:20)
Bes qanli yere yixildiye
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
MiLYoNDa1oQLaN (19)))) sen cix burdan sene demedim))))) ozude radiom yoxdu menim)))))2016/01:20)
Aydaa bu Aყkanın söhbeti bilirsiz neye oxşadı???O rehmetdiy aktyor vardı parni iz Baku da Mezi, hamıya sual vere gezirdki rusiyada neçe milyon azerbaycanlı var??buda o temaya oxşadı Aykada her gelip g
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
~Aykam~ (19istirsen senarristi tutum qulağınnan getirim mövzuya2016/01:22)
)))) sen cix burdan sene demedim))))) ozude radiom yoxdu menim)))))
billem gece yoxsa yata bilen deilsen) eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |

<< 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 22 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1024 / 560

ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ
2016/01:14)