Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
[Conkisde_Paradice] (15En etibarli bank nenebankdi))). Nenenin corabinin ici. Bide nenem deyerdi krupnu pulu bir yere qoyma qiriq qiriq ferqli yerlere qoy gedende bir qismi getsin hamisi yox)))2016/18:05)
....pulun yeri cibdi, pulqabina qoyurdum evveller, senedlerimi de, karti zadi her weyi, itirende de her weyi itirdim birden. Yadimdadi rehmetlik nenem pullarini sandigin üstüne yigilmiw yorgan doweyin
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
~Aykam~ (15.....he, eynen menim nenem kimi)))2016/19:11)
En etibarli bank nenebankdi))). Nenenin corabinin ici. Bide nenem deyerdi krupnu pulu bir yere qoyma qiriq qiriq ferqli yerlere qoy gedende bir qismi getsin hamisi yox)))
SiSeRoN (15....pulu xerclemek bow weydi, amma itirende 5 man da olsa yandirir adami.2016/18:30)
Mende itirdim senedleri kartlari..her weyi.
Elave edilmiş fayıl: (120.38 kb.)
Yüklenib: 549 defe.
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
~Aykam~ (15...20-lik ve 50-likleri deyirsiz yeqin. Bes 100 manatliq ne rengde olur?))2016/23:53)
Kecmişde qirmizi onlug)) indiki zemanede yaşillar ve sarilar boyuk rol oynuyur)))
<< 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1021 / 573

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
2016/18:05)