Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
~Aykam~ (10Day ne qaldie))kim ne yazir destek olursan))2016/23:48)
Kartoşka qizartmasin sevmiyen var iki yaşimdan sevirem uşaqliqda ondan başqa hecne yemirmişem)))
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
Sessiz_Kucede_Tek_Kolge (10Ele evvelden dedim cox şey xoşluyuram deniz mehsullarindan başqa))))2016/23:52)
Day ne qaldie))kim ne yazir destek olursan))
~Aykam~ (10Mende xoşlamıram deniz mehsullarin iyrenirem iyinden2016/23:54)
Ele evvelden dedim cox şey xoşluyuram deniz mehsullarindan başqa))))
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
Sessiz_Kucede_Tek_Kolge (10ureyim qalxir iylerinden eve baliq girende kuxnaya girmirem etim irpeşir icim siyrilir baliga baxanda2016/23:55)
Mende xoşlamıram deniz mehsullarin iyrenirem iyinden
Razboynick (10Men elimi vura bilmirem gerek qişqiram))2016/23:56)
Camat baligi temizlemeyden hezz alire)kesib doguruyur)
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
~Aykam~ (10derdive şerikem)2016/23:56)
ureyim qalxir iylerinden eve baliq girende kuxnaya girmirem etim irpeşir icim siyrilir baliga baxanda
MiLYoNDa1oQLaN (11Tşk. Tek deyillemiş)))2016/00:08)
derdive şerikem)
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
~Aykam~ (11tek qoymaram seni)2016/00:11)
Tşk. Tek deyillemiş)))

Onlayn Tanışlıq: 1022 / 740

2016/23:48)
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...