💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat

qabagima kim cixir deyirem ))))KoNCeNo (11aparıp qaytarardında)))2016/00:59)
Oldum yere girdim tova seher magazaya getmisem dedim hediyye alim nese salvar birde kofta vardi gozum bunu tutdu ele magazada geyinib getdim ise yol ustu nece magazayada deymisem ozunden razi terzdeye

MiLYoNDa1oQLaN (11Niye qaytariram aa yarasdi ya bana her kes baxir mende oz alemimde fikirlesirem ki,Allah gozel gorunuremde onuncun sen deme indi catir mene ki,etikete baxirlarmis cesaret edib deye bilmirlermis)))))))))))))))2016/01:09)
aparıp qaytarardında)))
KoNCeNo (11Qargişlarini dunen gordum))2016/01:08)
~Aykam~, Mende alqis olmur ancaq qargis)))ne savab az mamama deyirem deyir sen qizsan ki,gedib gellem ay mama biyabir oldumeqabagima kim cixir deyirem ))))
KoNCeNo (112016/01:13)
Niye qaytariram aa yarasdi ya bana her kes baxir mende oz alemimde fikirlesirem ki,Allah gozel gorunuremde onuncun sen deme indi catir mene ki,etikete baxirlarmis cesaret edib deye bilmirlermis)))))))
Forsun yer cirardi indiki hami mene baxir))
~Aykam~ (11Hele o on sozdu sen mundercata nezer ele bir gor neler var icinde)))))))))2016/01:20)
Qargişlarini dunen gordum))

~Aykam~ (11He Allah haqqi bir edali gezirem vobse yerisim eledi ee hereye bir hava atiram bir gozelliyimde olsa adami yandirmazee2016/01:21)
![]()
![]()
Forsun yer cirardi indiki hami mene baxir))