Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin.... |
)))))) Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
AxI_DuNyA_FiRlAnIr (03.11.2017/21:50)Nese menfi bir menası yoxdu yeni mualiyimdi sakitdi bu menaya gelir..
men?
Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox |
NeFesiM__oL (03.11.2017/21:59)yoxe menfi basha dushmedim onsuz . elede tanimirig bir birimizi ona gore dedim) sen taniyannardan sorush meni gor toxsiz baligam ya yo))))
Nese menfi bir menası yoxdu yeni mualiyimdi sakitdi bu menaya gelir..
Саделийимден истифаде етме! Mуреккеблийимде батарсан! |
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
AxI_DuNyA_FiRlAnIr (03.11.2017/22:43)Elbettde tanımırıq forumdan gördüyüm qederiyle bele dedim,belkede tanısam tam eksi olar)))
yoxe menfi basha dushmedim onsuz . elede tanimirig bir birimizi ona gore dedim) sen taniyannardan sorush meni gor toxsiz baligam ya yo))))
<< 1 ... 132 133 [134] 135 136 ... 315 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1120 / 693

Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir..