Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
(Albert Primorski)
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
KiSss_Kisss_Myau (21.12.2015/20:51)Men agbircey 60 yasdan sonrakilari hesab edirem yasin necedi ki, 61?
Ne edirsiz edin ) yalan olmasin ;) aqbircey mesleheti )

ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ |
KiSss_Kisss_Myau (21.12.2015/20:51)Xeyanet varsa yalan qacinilmazdi)
Ne edirsiz edin ) yalan olmasin ;) aqbircey mesleheti )
KoNCeNo (21.12.2015/20:52)
Men agbircey 60 yasdan sonrakilari hesab edirem yasin necedi ki, 61?

KoNCeNo (21.12.2015/20:52)96 )
Men agbircey 60 yasdan sonrakilari hesab edirem yasin necedi ki, 61?
MiLYoNDa1oQLaN (21.12.2015/20:52)Xeyanet elemir olmaze xeyanet eleyir olar))))
Cinsinnen asli olmuyarag bir wexs tek münasibetde oldugu adama xeyanet elemir o hemde özüne etibarina hemdeki öz vicdanina xeyanet eliyir (Albert Primorski)
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
KiSss_Kisss_Myau (21.12.2015/20:54)Basun batmasin agzin helede soz tutur senin?ozude bele movzuda?
96 )

Eger bir insanin xeyanet niyyeti varsa,hech xeyanet etmeyibse de xeyanet edenden daha pisdi...
Insan eger xeyanet edibse,ve ya sen hansisa bir hadiseni xeyanet hesab elemisense amma ki o insanin xeyanet niyyeti olmayibsa,oz hisslerine yox onun niyyetine inanmalisan...
Menim fikrimce her kes emeline gore yox vicdanina gore muhakime olumalidir,bu daha edaletlidir)
Реssimist89 (21.12.2015/20:58)Xowum geldi ) vicdanim rahatladi))
Esas insanin niyyetidi...Eger bir insanin xeyanet niyyeti varsa,hech xeyanet etmeyibse de xeyanet edenden daha pisdi...Insan eger xeyanet edibse,ve ya sen hansisa bir hadiseni xeyanet hesab elemisense
<< 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 65 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1023 / 667

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine