canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Yuxaridaki userin pis ve yaxşi xususiyyetleri.
EVAMELISSA  EVAMELISSA [Off] (07.07.2017 / 08:11)
Black_Attack (07.07.2017/08:38)
Düz dirda özüvə hörmət eləmirsən Mən coxdan dimişəm özünə hörmət eləmir Fəridnən dnışan))))))((
Daniwmaq demek olmaz gorunur haqlisan cavab yazmamaliydim ki bu dereceye gelib cixmasin.
Dataport  Dataport [Off] (07.07.2017 / 08:17)
Yaxwi mehriban
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (07.07.2017 / 12:16)
EVAMELISSA, Burda ele yazirsanki ele bilki sene yalvarmiwam ki taniw olaq ya nese bawqa wey beli sene hormet etmiwem..ammaki sehv etmiwem sen heyvansanki ele duwunursenki menimle taniw olmuyani men soyurem..bir nefer deye bilerki Faridle taniw olmadim soydu!?ozdeki axrimci defe olsunki bu sozu diline getirirsen ay itden emele gelen niye eseblerimle oynuyursan menim helede bilmirsen sen niye soyulursen!?birdeki 2 nefer arasinda olani burda yazmaq yaxwi wey deyil..gor men nese yazmiwam aramizda olanlardan??qaldiki cvb vereveyine qorxmuram men kimseden ya nedense..soz deyiremse agasiyam sozumun
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (07.07.2017 / 12:24)
EVAMELISSA, Bax senin ich uzun bydur.,men demedimki daniwaq ya nese dedinki bawim agrayir chixiram dedimki mene gore agrayirsa yazmayim.,sen ise dedinki yox ee senlik deyil varenyadi nedi onu biwirirem yorulmuwam..at kimi adamin uzune durma..adamligin olsun.,sen ve sene oxwuyan biri var onlar soyulende zovq alir..burda chox qizla da iwmiwam sonda deyibki daniwmayaq i vse day sohbet ordada baglanib..beledeki xowuma gelmirsen yazmiwamki pissende ..neynemeliyem teriflemeliyem?? Sen bilirsen nece bir ciriqsan?? Deyim bil nece bir ciriq olduguvu.,men yazsamki bagiwla bilmedim zad qelet eledim ..seni chox isteyirem zad..sende yazacqqdunki mende seni chox isteyirem qarwiliqkidir..ammaki men o sozu demeyecem bir soz deyecem..
NE DEMIWEMSEDE ZOR SIKMIWEM..qaldiki bawqa neyese men burda kiminse anasini soymemiwem.,soymuwemsede gelse uzunede soyerem.,qorxmuram chekinmirem..beledeki senden xowum gelmir yaziram..men fikrimi soyuwle ifade edirem..xow deyil bele menim sikimeki.,senin xowuna gelmek
...
Ardını oxu >>
EVAMELISSA  EVAMELISSA [Off] (07.07.2017 / 15:22)
SiSeRoN (07.07.2017/13:24)
EVAMELISSA, Bax senin ich uzun bydur.,men demedimki daniwaq ya nese dedinki bawim agrayir chixiram dedimki mene gore agrayirsa yazmayim.,sen ise dedinki yox ee senlik deyil varenyadi nedi onu biwirir
Sen nece peyser adamsan. Daniwmamiwam ecceb elemisen.Ciriq senin etrafindakilardi. Aqzimi acdirma menim peyser.Senin gucun ancaq xanimlara catir. Nezerine cattdirsin ki burda kucedeki eskiden bir qr ferqin yoxdur. Sen sadece meni qaralamisan cindir. Sənə hee ne yazmayacam bilirsen niye cunki senin seviyyene yenmek istemirem seviyyesiz. Sen ne yazirsan yaz cunki senden artiqini bele gozlenilmir. Allah ureyine gore versin hee ne demirem. Basqalarina elediklerini qarwina cixsin insallah onda kimin ne duwunduyunu bilersen. Hele gozle bir. Sohbet olmuwdu bitmiwdi sen son qoymadin. Dalawmaq istedin. ozune hormet et.Seviyyen olsun
EVAMELISSA  EVAMELISSA [Off] (07.07.2017 / 15:41)
SiSeRoN (07.07.2017/13:24)
EVAMELISSA, Bax senin ich uzun bydur.,men demedimki daniwaq ya nese dedinki bawim agrayir chixiram dedimki mene gore agrayirsa yazmayim.,sen ise dedinki yox ee senlik deyil varenyadi nedi onu biwirir
Sen susmaliydin. Men sene hormet edib cavab yazmadim.Sen dayanmadin. Her mövzuda Eva Eva . Besdide. Her defe susum dedim. Ciriq senin gezdiyin daniwdiqin qizlaradi etrafinda olanlar. Men kiminlese deyilik salma. Yaxwimi????? Her zaman hormetini saxlamiwam. Ancaq gorurem yooox hormet edenin hörmeti olmur hex vaxt. Sənə inanki sozum yoxdur. Cunki senin sözunun evveli sonu tehqirdi .Eslinde bele olacaqini da bilirdim cunki gucun tehqir catir basqa hecne bilmirsen.Etrafindakilarda deyende sozumu basqa yere yozma. Saq ol qoyduqun hormete gore. Super bir insan imişsen seni tanimamişam.
EVAMELISSA  EVAMELISSA [Off] (07.07.2017 / 15:46)
SiSeRoN (07.07.2017/13:16)
EVAMELISSA, Burda ele yazirsanki ele bilki sene yalvarmiwam ki taniw olaq ya nese bawqa wey beli sene hormet etmiwem..ammaki sehv etmiwem sen heyvansanki ele duwunursenki menimle taniw olmuyani men s
Men sene soz cattdira bilmerem Farid cunki sen oğlansan ve sen aqzina gelen butun tehqirleri yaza bilersen. Men sene soz cattdira bilmerem ve sen bundan arxeyinsen.Canin saq olsun. Sadece Allah kimin baqli kimin haqsiz olduqunu bilir. Seni burda yox bilirem. Bundan sonra ne yazacaqin bele maraqli deyi.
EVAMELISSA  EVAMELISSA [Off] (07.07.2017 / 16:23)
SiSeRoN (07.07.2017/13:16)
EVAMELISSA, Burda ele yazirsanki ele bilki sene yalvarmiwam ki taniw olaq ya nese bawqa wey beli sene hormet etmiwem..ammaki sehv etmiwem sen heyvansanki ele duwunursenki menimle taniw olmuyani men s
Farid sene son defe deyirem day demeyecem.Sonradan
peşiman olacağin heç bir sehfe yol verme. Peşiman olsan bele o zaman hèç bir xeyri olmayacaq. Bir qelbli qirmadan once bir ďüşün neyin yanlis neyin doğru olduğunu. Yox eger peşiman olmayacağam deyirsense onda sağliq olsun ne deyirem ki.Gerisini sene buraxiram.

deyiş. EVAMELISSA (07.07 /16:24) [3]
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (07.07.2017 / 18:40)
EVAMELISSA (07.07.2017/17:23)
Farid sene son defe deyirem day demeyecem.Sonradan peşiman olacağin heç bir sehfe yol verme. Peşiman olsan bele o zaman hèç bir xeyri olmayacaq. Bir qelbli qirmadan once bir ďüşün neyin yanlis neyin
Ne deyim sene ?? Sen ol sadece siymekle hirsimi soyuduram..bawqa ne deyim sene senin kimisinin bir adi var iwlenmiw qandon)) narahat olma her il forumda ilin qehbesi musabiqesi kechirilir bu ilde o ada sen goruldun)))men pewman dorem ne deyiremse evcceb edirem..qaldiki tehqire beli sen adam kimi bawa duwmedin ona gore .,bawdan soxdum girmedi mecbur gotden soxmaliydim.,istesen cavabda vere bilersen istesen ichive soxada bilersen..senin kimisini yixasan yere xirtdeyine kimi soxasan..
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (07.07.2017 / 18:41)
EVAMELISSA (07.07.2017/16:46)
Men sene soz cattdira bilmerem Farid cunki sen oğlansan ve sen aqzina gelen butun tehqirleri yaza bilersen. Men sene soz cattdira bilmerem ve sen bundan arxeyinsen.Canin saq olsun. Sadece Allah kimin
Qaldiki mene dediyin soyuwe o soyuwu menim uzume demeyenin ve dedizdirmeyenin leyaqetin qeyretin sikim..,,indi ise sende sikil
Наверх  Cemi mesajlar: 3397

<< 1 ... 89 90 [91] 92 93 ... 340 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (2)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3975 / 1652