Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
......M.O.N.A.C.O...F.R.A.N.C.E...... |
Sən oficiant oqlanı nenisən 3 dənə babat cv qoy 10 manatda maaş ver gör nağaracaxlar))
Black_Attack (07Senen ticaretci cixmiyib cixmiyacaqda.2017/01:28)
Ağıllı marketinqdən anlayuşun zəifdi diyəsən Sən oficiant oqlanı nenisən 3 dənə babat cv qoy 10 manatda maaş ver gör nağaracaxlar))
men pub iwletmirem men obyekt iwledirem ora klentleri qiz fiqura getirmir onsuzda deniz partdiyir qizdan)ne qeder qiz iwci qoysam bir o qeder itki yaradar mene..deniz sistemi tamam bawqadi dostum.aglin publara klublara getmesin..onlar daimi iw rejimidi.burasa 3-4 ayliq..bir denede qiz iwletmerem men omur boyuuu!) Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
MoNaCo_FrAnCe (07Nədi adı oranın? Calışacam 1 dəfədə olsa gəlim ora görüm nədiye belə ağız dolu danışduğun2017/01:31)
Senen ticaretci cixmiyib cixmiyacaqda.men pub iwletmirem men obyekt iwledirem ora klentleri qiz fiqura getirmir onsuzda deniz partdiyir qizdan)ne qeder qiz iwci qoysam bir o qeder itki yaradar mene.
Black_Attack (07Mammbo beach..Aqua park terefde..hacan istesen buyur gel..isteseydim her adama teklif ederdim ama gordunki sadece sene etdim..sendeki cox sagolda qebul eledin srazii))canin sagolsune qaqaw yene diyirem eziyyetli iwdi ama eziyyetini 4-5 qat qazancla bawa vurmaqda insana zovq veren eziyyet olar .2017/01:33)
Nədi adı oranın? Calışacam 1 dəfədə olsa gəlim ora görüm nədiye belə ağız dolu danışduğun
Sən mənə müdür işi tape))
Black_Attack (07Gelen il biraz elinde pul topla arenda duwende xeber edecem gedib goturersen..burda beledi arendani 3 ayliq bawdan verirsen sezonu iwledirsen..yeni 3ayliq sezonu .ama arendada az olmur nezerinde tut..yoxsa cox obyekt yiyeleri meni taniyir elaqe qurmaq asandi o cehetden..sadece oz gucum catmir birde vaxtim yoxsa cox obyekt goturerem cekinmeden xerce borca baxmadan2017/01:37)
Əzyətdi iş deyil sən dedüyün cox asan işdir ama mənlik deyil) Sən mənə müdür işi tape))
яитминле_танго (07Evvelki diyende nece il qabaq nezerde tutursan dostum??men 4il olar taniyiram.ele mammboydu2017/01:38)
mammbo əvvəlki barbadosdu?
<< 1 ... 80 81 [82] 83 84 ... 340 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1085 / 2456

Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
2017/01:28)