canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Yuxaridaki userin pis ve yaxşi xususiyyetleri.
touch_me_  touch_me_ [Off] (04.07.2017 / 20:19)
O qeder saymaqla bitmez)
Zeqqumagaci  Zeqqumagaci [Off] (04.07.2017 / 20:20)
 Insan insani ya tamamliyamada yada tam anlayamadi..
saydaaa
touch_me_  touch_me_ [Off] (04.07.2017 / 20:22)
Otursam saymaqa gerey is gucumden olumda)
Karyerama son))
Dataport  Dataport [Off] (06.07.2017 / 21:11)
Pisdiyi olmuyub
~_DemounT_~  ~_DemounT_~ [Off] (06.07.2017 / 23:45)
yaxhsi olar
Black_Attack  Black_Attack [Off] (07.07.2017 / 00:34)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
Pisin tərgidib əsas
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (07.07.2017 / 01:27)
Bilmirem
EVAMELISSA  EVAMELISSA [Off] (07.07.2017 / 01:33)
SiSeRoN (04.07.2017/08:44)
Ozune hormet elemir..Yaxwisida yoxdu.
Farid her defe görmemezlikden gelirem.Ancaq görurem yooox xeyri yoxdur.Her mövzuda menem. Dostluqumda olanlara yazirsan etrafin pisdir, burda yazirsan ozune hormet elemir.Niye????? Sebeb??? olmaya pis hereketimi görmusen.Axi ele burda meni ilk terifleyenlerden biri ki sen olmusan. Eksine men ozume hormet edirem ki , susuram.Bilirsen ne var sen ozune hormet biraz .Senin qarwinda gunahkar deyilem. Sen daxil olmaq sertile dostluq teklif eden her kese olmaz demiwem. Allahsizliq etmesinler kime soz vermiwem , kiminle daimi daniwib sonra olmaz demiwem.Kime sekil gondermiwem bezileri kimi. Fikir vermiwem her defe meni qaralayirsan tehqir etmekle hedeleyirsen . Halbuki cox fikir vermiwem ki usteki usere fikir bildirmeyib oz fikrini yazib.Hecne dememisen.Bilmisen ki birini desen ikisini ewidessen. Soz oqlanlar elesiz qaçani qovalayirsiz. Ancaq yenede deyirem men susmaqimla ozume hormet ediremse,sende hormet et.

deyiş. EVAMELISSA (07.07 /01:34) [1]
EVAMELISSA  EVAMELISSA [Off] (07.07.2017 / 01:44)
Semimi dostluq teklif ettdin mende yox dedim. Sadece daniwaq, taniyaq dedin yox dedim. Yeniki bunuda normal qarwilamalisan. sadece taniwliq istedin.Nedense her defede mende yanliwliq durmaq istedin bacarmadin.Gucun tehqir kecdi .Bilirdin ki , Eva senin tehqirlerine cavab vermeyecek ona gore???? Bu o demek deyilki menim soz ehtiyatim yoxdur .Bir soz var daniwanin susmaqinla utandir.Ancaq yooox gorurem ki alinmir. Ne deyirem ki , savaşsa savaş. Ancaq day gunah menden gettdi. Buyur senin gucun ancaq tehqir kecir cunki senden artiqini gozlemirdim bele. Sen yaz mende sakit vaxti gelib yazaram.Indiden deyim ki, özune hormet eden şexs menim kimi sakit olar ancaqqq ne teeesuff ki sen bunu anlamadin.
EVAMELISSA  EVAMELISSA [Off] (07.07.2017 / 01:48)
Yaxşi xususiyyetim yoxdur haqlisan bilirsen niye ?????? Cunki Eva başqalari kimi soyuşle danişmir.Her zamanda mene demisen ki Eva sene hormetim boyukdur ki sene bir soz yazilanda cavab yazmirsan.Her zaman bele ol.Oldimda ele ancaw gorurem yoooooxxx sen sakitleşmel bilmirsen.Açiq açiğina men dalaşmaq isteyirem deyirsen.
Наверх  Cemi mesajlar: 3397

<< 1 ... 87 88 [89] 90 91 ... 340 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (2)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3996 / 1461