Saytın Ən varlısı ol : Malena - 5 manat
Sayta Daxil Olun!
NeFesiM__oL [Off] (07.07.2017 / 01:50) Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
Sizin de söhbete şerh yazmaq isteyerdim ama paz olmağı xoşhlamıram deye iki addım kenardayam,yenede insanıq diqqet edek yazdığmız her söze..
_K_O_T_İ_K_ [Off] (07.07.2017 / 01:53) |
EVAMELISSA [Off] (07.07.2017 / 01:55) |
NeFesiM__oL (07.07.2017/02:50)Insan yandiği soze diqqet edende en hormetsiz, semimi olmayan, Zarafati xoşlamayan, yekexana olursan
Be deyir menim ele işhlerim yoxdu falan filan nağıl kimi danışhırdı halbuki bilmirdi nağılları sevmediyimi dinlemediyimi inanmadıgımı)))Sizin de söhbete şerh yazmaq isteyerdim ama paz olmağı xoşhlamır
Ancaq baxiram da kim ki soyuw soyene yaxşi cavab verirse onda hormetli olur nedense. Vallah day bu qederde deyilde
_K_O_T_İ_K_ [Off] (07.07.2017 / 01:58) |
EVAMELISSA (07.07.2017/02:56)Menim ucun Az ferq edir.
Sənə fikir bildirmeden serh yazdim. Men yazan muddeti araya keçmisen ondan
NeFesiM__oL [Off] (07.07.2017 / 01:59) Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
EVAMELISSA (07.07.2017/02:55)Bes ne bilmirsen bunu ? Düzdü Ferid mene qarshi hevh vaxt söyüşh yada tehqir kimi bir mesaj yazmayib,amü yazan olanda ele cavab veriremki yeddi qatından keçhir çünkü adam bir defe sınayır görür yoxda bu insanliqdan anlayan varlıq deyil onq uyğun cavab verirsen addım addım geriliyir vse
Insan yandiği soze diqqet edende en hormetsiz, semimi olmayan, Zarafati xoşlamayan, yekexana olursan Ancaq baxiram da kim ki soyuw soyene yaxşi cavab verirse onda hormetli olur nedense. Vallah day bu
_K_O_T_İ_K_ [Off] (07.07.2017 / 02:06) |
EVAMELISSA (07.07.2017/02:55)Sen feride yazdiqlarivida oxudum feridin sene yazdiqlarinda oxumuwam Ancaq sen tanimadiqin insanlarla oyun oynuyanda burasinda duwunmeliydin ozun Guya Psixoloqsan qandiqin qrafa yoxdu.
Insan yandiği soze diqqet edende en hormetsiz, semimi olmayan, Zarafati xoşlamayan, yekexana olursan Ancaq baxiram da kim ki soyuw soyene yaxşi cavab verirse onda hormetli olur nedense. Vallah day bu
Sene eyer tesir edirse soyuw Gunahsiz olan yaxinlarivin soyulmeyi niye buna werait yaratdin evvelden?
Ne elde elemey istirdin guya bax o catmir mene.
Bu deqiqe yiqilaq butun sayt deyek feride Senen iwi olmasin ya nese Bunun sene bir xeyri olmayacaq sen derk elemelisen ozun ki,insanlarla oyun oynanilmaz duwduyun bu vezyetdende sen netice cixara bilesen Demek sende heqiqetende agil yoxdu.
Mence senin Anan seni dogmuyub ki,saytda onu soyduresen.
Psixologiya derslerinde orgendiyin Fendleri insanlarin uzerinde tetbiqini dayandir.
EVAMELISSA [Off] (07.07.2017 / 02:18) |
_K_O_T_İ_K_ (07.07.2017/03:06)Oyun oynadiqlarim tanimadiqlarim deyil tanidiqlarim olub 1 neferden başqa. Anami soyenin(kimliyinden asili olmayaraq) anasini soyerem, Feridin anamin tehqir etmesini gormemiwem meni soyenin ise ozunu soyecem.Oz anasina hormet eden bildiyim qeder basqasinin anasinin diline getirmez Men defelerle Feride danişmaq istemediyimi dedim. Beledeki sen kimin terefini saxlayirsanki başqa qizin ustunde meni soyen sen oldun. Forumda soyuw hee kime hecne qazandirmir.Soyuw soyem insan duwuncelidir ki , eger soyuremse ondan beterini ewide bilerem. Eger kimse oz ailesine hormet etmirse gunah ozundedir.Men bildiyim qeder Ferid Ana soyuwu soymesin.Soymeyibsede bele yazdiqlari azda deyildi. Sohbet olmuwdu bitmiwdi.Her mövzuda menem. Day bezdim.
Sen feride yazdiqlarivida oxudum feridin sene yazdiqlarinda oxumuwam Ancaq sen tanimadiqin insanlarla oyun oynuyanda burasinda duwunmeliydin ozun Guya Psixoloqsan qandiqin qrafa yoxdu.Sene eyer tesir
_K_O_T_İ_K_ [Off] (07.07.2017 / 04:25) |
Firriyob aciqivi mene neye tokursen,men sene durum ne deyim yalannan hakk qazandirim bawqalari kimi?
Heqiqetde axi bu bele deyil.men demirem ferid duz deyir eslinde sen haklisan lakin sen ne qeder haklisansada bir o qeder gunahkarsan.
O ki,qaldi soyuwe men sene soymemiwdim werleme meni.
Menim yaddawim yaxwidi men yazmiwdim mazqimi o mesele elemiyin.
Ferqli weylerdi.
Ew neyseye
Soyenler qaldi qiraqda elektrik stoluna meni otuzdurdular.bu ne bextdi goresen mende.
**__** [Off] (07.07.2017 / 07:28) |
Black_Attack [Off] (07.07.2017 / 07:38) Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
EVAMELISSA (07.07.2017/03:18)Düz dirda özüvə hörmət eləmirsən
Oyun oynadiqlarim tanimadiqlarim deyil tanidiqlarim olub 1 neferden başqa. Anami soyenin(kimliyinden asili olmayaraq) anasini soyerem, Feridin anamin tehqir etmesini gormemiwem meni soyenin ise ozunu
Mən coxdan dimişəm özünə hörmət eləmir Fəridnən dnışan))))))((
<< 1 ... 88 89 [90] 91 92 ... 340 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 3990 / 1526