Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
KAGIZ HERWEYI ALMAGA QADIRDIR. Bu puldur |
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
_K_O_T_İ_K_ (23Fal? Estafurullah ), men nevaxd bele baxsam başıma nese hadise gelir heqiqeten, bir defe baxdım seheri maşını az qala aşırtmışdım, seher sene baxdım, metal pramoy baş barmaqnan o biri barmaqın arası vare ora girdi 1 saat olar, meni zibile salmıyın))[/b]2016/14:21)
Qaqa mene bace menim arzularim cort s nim Belke Dvijuxa edey?)Fala baxan sen ol Pul yiqan prodyuserin men?)
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
_K_O_T_İ_K_ (23Fal? Estafurullah ), men nevaxd bele baxsam başıma nese hadise gelir heqiqeten, bir defe baxdım seheri maşını az qala aşırtmışdım, seher sene baxdım, metal pramoy baş barmaqnan o biri barmaqın arası vare ora girdi 1 saat olar, meni zibile salmıyın))2016/14:21)
Qaqa mene bace menim arzularim cort s nim Belke Dvijuxa edey?)Fala baxan sen ol Pul yiqan prodyuserin men?)
ManGA_ (23Olacağlarla heyatn deişilmeyecek),2016/14:22)
MiLYoNDa1oQLaN, Ewi zrft) yawayacagimi yawayacam senin ve s birinin demesiyle heyatimi yarida saxlayacaq halim yoxdu)
_K_O_T_İ_K_ (23İnansan bundan isteseydim pul qırardım, amma istemirem )2016/14:22)
Karoci 300 manata Muneccimi yola getirerem men.Bidene Dua Oxuyacaq Gunahlari gelecek mene voobwem 300 ona 300 mene ki gunahlari ozume perevod edim Bultuznan.razisan?
MiLYoNDa1oQLaN (23Sencun dua etdim ki,ALLAH Seni qorusun yaxwi sozler dediyincun Oncun qorudu )2016/14:26)
Fal? Estafurullah ), men nevaxd bele baxsam başıma nese hadise gelir heqiqeten, bir defe baxdım seheri maşını az qala aşırtmışdım, seher sene baxdım, metal pramoy baş barmaqnan o biri barmaqın arası v
MiLYoNDa1oQLaN (23Qaqa gel bawivi zadi bagliyaq Alniva Xal qoyaq Guya hindisstanan gelmisen Fala Baxirsan )2016/14:29)
İnansan bundan isteseydim pul qırardım, amma istemirem )
Reklam zad verey )
MiLYoNDa1oQLaN (23Qizdar Oluler hind oglanariycun Hindin Meridin Zad Qoyursan uste Mende Tercumecinem guya )2016/14:29)
Eriyeceyler qizdar Hind oglani bilib bizi Verib eliyeceylerde hele bize 1 partiya )
_K_O_T_İ_K_ (23Yox daha neler )2016/14:35)
Qaqa gel bawivi zadi bagliyaq Alniva Xal qoyaq Guya hindisstanan gelmisen Fala Baxirsan )Reklam zad verey )
MiLYoNDa1oQLaN (23Falin biri 1000 manatdan 100 neferin falina baxib ciririq aradan Tailanda zada )2016/14:29)
<< 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 32 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (11)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1023 / 126

KAGIZ HERWEYI ALMAGA QADIRDIR. Bu puldur
2016/14:21)