💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat

MiLYoNDa1oQLaN (23Bu barede yazmaq isteyirdim men ozun yazmisan.2016/12:06)
Black_Attack (232016/11:58)Men hec Allah dediyine inanmiram ancaq inandiqim bir gun cover olacagimdi)))Sadece atdim gorum o birinen savpadeniya var))Eslinde Xiromatiya xurafatlığ sayılır, günahdı
_K_O_T_İ_K_ (23Men onun qeder peşekar inceliyine kimi deye bilmerem)2016/13:28)
O cellabaddaki baxici vobbwe menim Heyatda ne qelletder elemiwem hamsin deyibe bacima )Qiznan Goruwmuwem baglanmiwam ona o meni sevib Ala nebilim neler neler...

MiLYoNDa1oQLaN (23Yadimda Saxliyacam bu dediklerivi2016/13:31)
Mene vergi verilip)))), teki isteylerin reallaşsın, dediylerim yerini tapsın, "insanın heyatı öz elindedi bu deyim boş yere deilmeyip, sen ovucunda öz heyatıvı daşıyırsan
_K_O_T_İ_K_ (23Saxla), gör ne olacağ), bir Blakçun birde sençün baxıp dedim, başqa heçkimçün demiyecem, çünki bilirem bu günah olan emeldi, Quranda buyrulup bu haqda2016/13:36)
Yadimda Saxliyacam bu dediklerivi

MiLYoNDa1oQLaN (23Sen bir soz deyim Men uwaq olandada o menim falima baxmiwdi Menim 25 yawa kimi yawiyacaqim Heyati Demiwdi o adam.2016/13:32)
Men onun qeder peşekar inceliyine kimi deye bilmerem)

MiLYoNDa1oQLaN (23Cox sağ ol qaqa.2016/13:39)
Saxla), gör ne olacağ), bir Blakçun birde sençün baxıp dedim, başqa heçkimçün demiyecem, çünki bilirem bu günah olan emeldi, Quranda buyrulup bu haqda
_K_O_T_İ_K_ (23Bunuda men yadda saxladım, )2016/13:27)
Cox sağ ol qardaw.Meqsedlerim var reallawsin Teki Heyata kecirim onlari Sene adima Layiq Hediyye.dua ele Teki.
_K_O_T_İ_K_ (23[b]Mende taniram ele baxıcı, bidene şekil besdi heyatını danışsın sene,2016/13:42)
Sen bir soz deyim Men uwaq olandada o menim falima baxmiwdi Menim 25 yawa kimi yawiyacaqim Heyati Demiwdi o adam.Gedecey Russiaya Qiznan taniw olacaq Nebilim Ne Ne ne Alinmayacaq Sonradan Esl Heyatin

MiLYoNDa1oQLaN (23Daniwdiq )2016/13:45)
Bunuda men yadda saxladım, )
_K_O_T_İ_K_ (23Elede inceliyine kimi deye bilmirem men, müeyyen hadiseleri deirem, demireme düppedüz deirem, sehvlerde ola biler2016/13:42)
Sen bir soz deyim Men uwaq olandada o menim falima baxmiwdi Menim 25 yawa kimi yawiyacaqim Heyati Demiwdi o adam.Gedecey Russiaya Qiznan taniw olacaq Nebilim Ne Ne ne Alinmayacaq Sonradan Esl Heyatin