Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
MiLYoNDa1oQLaN (23Bu barede yazmaq isteyirdim men ozun yazmisan.2016/12:06)
Black_Attack (232016/11:58)Men hec Allah dediyine inanmiram ancaq inandiqim bir gun cover olacagimdi)))Sadece atdim gorum o birinen savpadeniya var))Eslinde Xiromatiya xurafatlığ sayılır, günahdı
Eslinde Yuxuda gelecekden xeber verir onada inanib yozmasinlar.
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
_K_O_T_İ_K_ (23Men onun qeder peşekar inceliyine kimi deye bilmerem)2016/13:28)
O cellabaddaki baxici vobbwe menim Heyatda ne qelletder elemiwem hamsin deyibe bacima )Qiznan Goruwmuwem baglanmiwam ona o meni sevib Ala nebilim neler neler...
MiLYoNDa1oQLaN (23Yadimda Saxliyacam bu dediklerivi2016/13:31)
Mene vergi verilip)))), teki isteylerin reallaşsın, dediylerim yerini tapsın, "insanın heyatı öz elindedi bu deyim boş yere deilmeyip, sen ovucunda öz heyatıvı daşıyırsan
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
_K_O_T_İ_K_ (23Saxla), gör ne olacağ), bir Blakçun birde sençün baxıp dedim, başqa heçkimçün demiyecem, çünki bilirem bu günah olan emeldi, Quranda buyrulup bu haqda2016/13:36)
Yadimda Saxliyacam bu dediklerivi
MiLYoNDa1oQLaN (23Sen bir soz deyim Men uwaq olandada o menim falima baxmiwdi Menim 25 yawa kimi yawiyacaqim Heyati Demiwdi o adam.2016/13:32)
Men onun qeder peşekar inceliyine kimi deye bilmerem)
Gedecey Russiaya Qiznan taniw olacaq Nebilim Ne Ne ne Alinmayacaq Sonradan Esl Heyatin quracaq Voobwem O Anyaynan olan heyatimi o Aile heyati kimi gormuwdu o vaxti.
HEqiqetende anyaynan 3 il biz bir evde yawadiq prosta zaqs zad yoxidide qrajdanski heyat.Russdarda bilmirsen.indi o vaxt dediyleri yadinan cixib indi o vaxt dediylerin tekrar edib ki,bunlar olub olib heyatinda indi deyir Heyatinda koklu deyiwiklik gorurem bunun Birde Day bu xrestian qiziynan Munasibet qurmasin cunki muselman gorurem bunun esl heyat yoldawin
MiLYoNDa1oQLaN (23Cox sağ ol qaqa.2016/13:39)
Saxla), gör ne olacağ), bir Blakçun birde sençün baxıp dedim, başqa heçkimçün demiyecem, çünki bilirem bu günah olan emeldi, Quranda buyrulup bu haqda
Minnetdaram.
_K_O_T_İ_K_ (23Bunuda men yadda saxladım, )2016/13:27)
Cox sağ ol qardaw.Meqsedlerim var reallawsin Teki Heyata kecirim onlari Sene adima Layiq Hediyye.dua ele Teki.
_K_O_T_İ_K_ (23[b]Mende taniram ele baxıcı, bidene şekil besdi heyatını danışsın sene,2016/13:42)
Sen bir soz deyim Men uwaq olandada o menim falima baxmiwdi Menim 25 yawa kimi yawiyacaqim Heyati Demiwdi o adam.Gedecey Russiaya Qiznan taniw olacaq Nebilim Ne Ne ne Alinmayacaq Sonradan Esl Heyatin
MiLYoNDa1oQLaN (23Daniwdiq )2016/13:45)
Bunuda men yadda saxladım, )
_K_O_T_İ_K_ (23Elede inceliyine kimi deye bilmirem men, müeyyen hadiseleri deirem, demireme düppedüz deirem, sehvlerde ola biler2016/13:42)
Sen bir soz deyim Men uwaq olandada o menim falima baxmiwdi Menim 25 yawa kimi yawiyacaqim Heyati Demiwdi o adam.Gedecey Russiaya Qiznan taniw olacaq Nebilim Ne Ne ne Alinmayacaq Sonradan Esl Heyatin
<< 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 32 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (11)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1023 / 232

2016/12:06)
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine