💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat

MiLYoNDa1oQLaN (23Bilirem bawa duwurem.2016/13:51)
Elede inceliyine kimi deye bilmirem men, müeyyen hadiseleri deirem, demireme düppedüz deirem, sehvlerde ola biler

MiLYoNDa1oQLaN (23Osnavnoy dediylerin duz geldi.2016/13:51)
Elede inceliyine kimi deye bilmirem men, müeyyen hadiseleri deirem, demireme düppedüz deirem, sehvlerde ola biler
_K_O_T_İ_K_ (23Yadında saxla, heçbir baxıcı ve xoromant dediylerine vaxd qoymurki 1ilden sonra, 5günnen sonra dediylerim olacağ, yeni vaxd müemmadı, Bir defe baxıcıya getsen soruş bunuki vaxd qoyki dediylerin ne zaman öz yerini tapacağ, Zamana tek Allah hakimdir, ne olacaqın, ve ne oldugun deye bilerler sadece, xoromatlarda tam ferqlidi, düzdü, onlarda vaxd deye bilmir, amma olacağları ve olanları cizgilerden 99%düz oxuyur tek cizgilere istinaden, Her cizginin öz menası var, her cizgi heyatının bir parçasıdı, Bu haqda day danışmayacam )2016/13:55)
Osnavnoy dediylerin duz geldi.
MiLYoNDa1oQLaN (23Yaxwi yaxwi indi wekle bax de gorum olecem ya yox)2016/10:54)
Men ne ekstrasens nede xoromant deilem, sadece 00:00 dan sonra şer qarışhır, get bir xoromantın yanına saat 00:00dan sonra görüm hansı kopayoğlu neise deyer)
ManGA_ (23bağışla day heçkimçin demirem, besdi günaha batdım, neçe nefere atkaz eledim buna göre2016/14:14)
Yaxwi yaxwi indi wekle bax de gorum olecem ya yox)

MiLYoNDa1oQLaN (23Men Yaxwi weylere inaniram ancaq pislere yox )2016/14:04)
Yadında saxla, heçbir baxıcı ve xoromant dediylerine vaxd qoymurki 1ilden sonra, 5günnen sonra dediylerim olacağ, yeni vaxd müemmadı, Bir defe baxıcıya getsen soruş bunuki vaxd qoyki dediylerin ne zam
_K_O_T_İ_K_ (23Her şey mükemmel ola bilmez heyatında, çetinliklerde olmalıdı)2016/14:17)
Men Yaxwi weylere inaniram ancaq pislere yox )
MiLYoNDa1oQLaN (23Wekli ilk yukleyen men atkazda alan men)))))) yaxwi ne deyim2016/14:16)
bağışla day heçkimçin demirem, besdi günaha batdım, neçe nefere atkaz eledim buna göre

ManGA_ (23Baxmirda ne direwmisize yormuyun Muneccimi2016/14:19)
Wekli ilk yukleyen men atkazda alan men)))))) yaxwi ne deyim

ManGA_ (23Burda olardın gündüz deyerdim, ), günah oldugu aqlıma gelmemişhden evvel, )2016/14:19)
Wekli ilk yukleyen men atkazda alan men)))))) yaxwi ne deyim