Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Kim barisdirsa bir il dostluqumda onu saxlayacam))))) eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
~Aykam~ (07.11.2016/01:27)Indi barisdir sonra get
getdim durakaya gelende barişdiraram))))

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
KoNCeNo (07.11.2016/01:27)getdim qizlar devetimi qebul etmedi(((((
Indi barisdir sonra get
~Aykam~ (07.11.2016/01:29)Ohbe eceb oldu menim ahimdi tez ele Cavidana yaz de onuncun darixmisam menle barissinda(((
getdim qizlar devetimi qebul etmedi(((((
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
KoNCeNo (07.11.2016/01:31)Cavidan kimdi?) bu movzuyu mirta acmisan ya ciddisen?)))
Ohbe eceb oldu menim ahimdi tez ele Cavidana yaz de onuncun darixmisam menle barissinda(((
~Aykam~ (07.11.2016/01:36)Az nohun esebimi oynadirsandana hele bilmirsen kimdi ozude barisdirim deyir Cavidan milyonda bir oglandida barisdir meni onla
Cavidan kimdi?) bu movzuyu mirta acmisan ya ciddisen?)))

Nik_tapmiram* (07.11.2016/01:38)Olmamisanda dostlugumda yememisen qaz etin ne bilirsen lezzetin zad))))))))))))
Ayt dede senin dostluqun nedi beyem?) Maaw zad verilir orda?)
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 451

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!