canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Qadın erinden qorxmalıdır?
Moli  Moli [Off] (09.01.2017 / 15:20)
Black_Attack (09.01.2017/15:14)
duzgun yasha gozelim
Sirf bu sozun pirisipi meni bu yere cixardib duzdun ol.Boyuyun sozunden cixma.Belke valdenlerme qarwi cixsaydim evlenmek istemirem deseydim,hele yawim azdi deseydim,tanimiram onu,deye bilseydim duzgun etmiw olardim.Boyume qarwi cixsaydim belkede men de deyerliyem valdeyinlerim ucun hissini vererdi.Sadece uzagdan oyud verek bitsin buqeder
Black_Attack  Black_Attack [Off] (09.01.2017 / 15:22)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
Moli (09.01.2017/15:20)
Sirf bu sozun pirisipi meni bu yere cixardib duzdun ol.Boyuyun sozunden cixma.Belke valdenlerme qarwi cixsaydim evlenmek istemirem deseydim,hele yawim azdi deseydim,tanimiram onu,deye bilseydim duzgun
olan olub qalanin duz yasha
**__**  **__** [Off] (09.01.2017 / 15:22)
EVAMELISSA  EVAMELISSA [Off] (09.01.2017 / 15:23)
Moli (09.01.2017/15:13)
Ele bilirsiz etmemiwem?Defelerle kagizlara yazib yandirmamiwam?Yer qazib torpaga daniwib basdirmamimwam?Allahla sohbet edirmiw kimi dualar edib boluwmemiwem?Sehvimide bilirem.Gunahimida.Amma Ne ise zi
Men bawa duwurem.Kenardan baxana doyuw asan gelir.Insan bir hadisenin icinde olmayinca anlamir. Cunki dilde demekle onu yawamaq eyni deyilki.Ancaq duwunurem ki , 100 defe kaqiza yazssan bele , torpaqa suya desen bele , 100 sayta gorsen bele bu derdine elac deyil.100 asam meslehet verse bele qerarsiz qalassan . Ne edeceyini hansi soze qulaq asib emel edeceyini bilmeyessen.Cixiw yolu ozundedi.Ozunu tapmayan insan problemine cixiw yolu tapa bilmez xanim.Incime bizim dediklerimizden.Yeniki estefullah seni incitmek menasinda demirikki , sadece bir daha ucuruma getmeyesen deye deyirik.Senin siğortan yoxdur ki , kim8nlese daniwmayassan daniwdinsa goruwmeyessen.Cunki ozunu tapmayan adam bunlara emin ola bilmez mence.
Moli  Moli [Off] (09.01.2017 / 15:28)
Hec bilirsiz wekilini gorub ere verilen qizin halini 12 yaw boyuye.2 il niwanli olub birdefede goruwe gelmeyen sadece uzunu cox cox uzur isteyirem toy gunu goren qizin pisixologiyasini,ustelik Sehvi varmiw kimi pakireliyi yoxlanan qizin Aldigi traadan xeberviz var?Ilk evladini dunyaya getirlerken en cox erinden desteg gozdeyen bir qadinin yanina gelmeyen hec onu saymayan birindenuzgun bir tek qizmi olmalidi?Niye bilmeden yarqiliyirsiz?
**__**  **__** [Off] (09.01.2017 / 15:31)
Moli (09.01.2017/15:28)
Hec bilirsiz wekilini gorub ere verilen qizin halini 12 yaw boyuye.2 il niwanli olub birdefede goruwe gelmeyen sadece uzunu cox cox uzur isteyirem toy gunu goren qizin pisixologiyasini,ustelik Sehvi v
Dehwett....
Siz dourdanda psixoloqa getmelisuz xanim...
bu boyda derd olar?(
Moli  Moli [Off] (09.01.2017 / 15:33)
EVAMELISSA (09.01.2017/15:23)
Men bawa duwurem.Kenardan baxana doyuw asan gelir.Insan bir hadisenin icinde olmayinca anlamir. Cunki dilde demekle onu yawamaq eyni deyilki.Ancaq duwunurem ki , 100 defe kaqiza yazssan bele , torpaqa
Duzdu xanim bilirem bura gelmeyim sehhvdi.Yoldawim hebse duwende her kesdenden utanirdim heckesle daniwmaq istemirdim gizlenmek yox olmaq isteyirdim.Burda caresiz uwaq kimi kimse herwey yaxwi olacaq sozunu deyecey deye girib teselli tapirdim.Indi yoldawim gelib yenede burdayam.Cixmaq istesemde cixa bilmirem
FuLLiTo  FuLLiTo [Off] (09.01.2017 / 15:34)
Hec bilirsiz wekilini gorub ere verilen qizin halini 12 yaw boyuye.2 il niwanli olub birdefede goruwe gelmeyen sadece uzunu cox cox uzur isteyirem toy gunu goren qizin pisixologiyasini,ustelik Sehvi v
Sən özünü niyə sübut etməyə çalışırsan ki ? Səninçün nəyin yaxşı olub olmadıgını özün daha yaxşı bilirsən . Sənə forum lazımdır bu da forum .
EVAMELISSA  EVAMELISSA [Off] (09.01.2017 / 15:35)
Xanim estefullah oncedende dedim axi seni yarqilayan yoxdur. Burdada gunah senin olub. Hansi zemanede yawayiriq ??? Bes o gunleri gore gore indi ne gozleyirsen.Sene eziyyet verirse , noye oturmusan orda??? Incime mence zeif birisen. Qadin huquqlari deyilen bir wey var.Mence gunah sendedir indide deyirsen ki tek qalacaq deye terk etmirem.Ancaq sevmediyini de deyirsen .Bunu nece bawa duwmek olar ???? Ayrila bilersen mence .Mence ayaqda durmaq ucun gucun olmalidir .Ovladin ucun.Ovladini narkoman atayla nece boyude bilirsen ???
Moli  Moli [Off] (09.01.2017 / 15:38)
FuLLiTo (09.01.2017/15:34)
Sən özünü niyə sübut etməyə çalışırsan ki ? Səninçün nəyin yaxşı olub olmadıgını özün daha yaxşı bilirsən . Sənə forum lazımdır bu da forum .
Beli forum lazimdi buradada herdefe evli qainlar tehqir olunanda mende susurdum her defe cunku mende evliydim.Soz haqina sahib deyilem deye hecne yamirdim Bunu gizletmek yalanci kimi gelir mene.Artiq o qorxumum yoxdu.Bunuda etiraf edirem.Men evliyem gizlenmek meni sadece yorur.Ne irad ewidecem tehqirden savayi bunada haziram.
Наверх  Cemi mesajlar: 956

<< 1 ... 77 78 [79] 80 81 ... 96 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (2)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3491 / 1586