canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Qadın erinden qorxmalıdır?
EVAMELISSA  EVAMELISSA [Off] (09.01.2017 / 15:39)
FuLLiTo (09.01.2017/15:34)
Sən özünü niyə sübut etməyə çalışırsan ki ? Səninçün nəyin yaxşı olub olmadıgını özün daha yaxşı bilirsən . Sənə forum lazımdır bu da forum .
Haqlisan mende onu demek isteyirem. 100 adam yorum uaza biler .Ancaq qerar insan ozu verir.Cunki birini bilende 5 bilmirik axi .Birde sayt aile probleminin helli deyilki.Bilmirem belke sehv duwunurem.Menim duwuncelerim biraz ferqi olur .
EVAMELISSA  EVAMELISSA [Off] (09.01.2017 / 15:42)
Moli (09.01.2017/15:38)
Beli forum lazimdi buradada herdefe evli qainlar tehqir olunanda mende susurdum her defe cunku mende evliydim.Soz haqina sahib deyilem deye hecne yamirdim Bunu gizletmek yalanci kimi gelir mene.Artiq
Xanim hec kim bilmir ki sabah bawima ne gelecek. Hec kim ozunu siqortalamayib ki .Ister oqlan istersede qiz. Sadece men oz adimdan deyim ki duwunduklerimi deyirem.Bu arada deyim ki ixtisasim psixoloq.Aile psixologoyasi ise , psixologiyanin en cox sevdiyim sahelerinden biridir.Onun ucunde bu qeder yaxin qarwiladim
**CLoSEd_HEArT**  **CLoSEd_HEArT** [Off] (09.01.2017 / 15:43)
 Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox
kovreldim lap bu movzuda
EVAMELISSA  EVAMELISSA [Off] (09.01.2017 / 15:59)
Moli (09.01.2017/15:46)
Iwde ondadi ki, men bunlari yawarken hec anlamamiwamda indi herweyi derk edirem.Zeyifem beli cunku gede bilmirem evde verilen terbiye beledi gedin olun cixacaq. Hem hara gedim?Qardaw ustune?Yoldawim y
Her zaman dediklerim duz cixanda .Secdiyim ixtisasa mehebbetim daha artir.Xanim bura gelmekle xeyanet etmediyini duwune bilersen .Ancaq xeyanet etmeywssen deye siğortanda yoxdur axi .Heyattda hec vaxt hec vaxt dediyin yoxdur. Bezen insanin bawina hec aqlina gelmediyi gelir.Onda buda ikinci zerbe olur.Men demirem gelme ozun bilersen ancaq burda olduqunu mence yoldawinin narkotikadan nece uzaqlawdira bilersen deye onun caresine bax. Cixiw yollari tampaq olar ne qederki gec deyil (baxmaraq ki hal hazirki veziyyetini bilmirem) O ki qaldi kimin qapisina getmeyine eger zeifliyini boynuna alirsansa onda hec hara getme.Cunki guclu, mubariz olsan heyattda cixiw yolu tapmaq olar.Bir daha deyirem ki , bele mentiqli daniwan xanima zeiflik yarawdirmiram.
EVAMELISSA  EVAMELISSA [Off] (09.01.2017 / 16:15)
Moli (09.01.2017/16:06)
Beli eslinde zeyifdende beter qorxaqam men bele mentiqli daniwigimda cox cavab axtardigim ucundu suallarima.Cunku defelerle yoldawim tergizib ve tezeden bawlayib artiq umud etmekden qorxuram birdaha t
Ay xanim .Men ilk werhimde dedim axi qorxursan .Dedin ki qorxmaq yoxdu.Senin onunla daniwmaman onun ucun pisdir mence .Diqqetsiz qalacaqini duwunwcekdir. Mence vaxtinin coxunu onunla kecirmeye caliw ki , bawini qat ki zehrimardan az az cekincin.Xanim incimeyin eyy ancaq men ele duwunurem ki qadin ele quvvedir ki istediyini elde ede biler.Yeniki tezedirse siz ona komek ede bilersiniz. Burdan deyirsen tek qoymaq istemirem.Bawqa terefden deyirsen cox daniwib bezdirmemeye caliwiram.Esil meqamdi mence tergidib yeniden bawlayibsa mence tergittdire bilersen.Eger tutulsa tek qalacaqam deye qorxuram deyirsen.Bes narkotika qebul edib sene ne ise edecek deye qorxmursan ???? Mence suallarinin cavabini verdim.Esas iw sene qalib.Bezen heyat yoldawi valideyinin ede bilmeye
...
Ardını oxu >>
~Aykam~  ~Aykam~ [Off] (09.01.2017 / 16:25)
 eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
ureyim sixildiye ne agir cumleler var(((( Allah hamiya komek olsun yar ve yardimcisi olsun.
Burda hami derdliymiş herenin oz derdi variymiş.
Allah beterinden qorusun
**CLoSEd_HEArT**  **CLoSEd_HEArT** [Off] (09.01.2017 / 16:59)
 Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox
Moli, Allah komeyin olsun(
ПользоватеЛ_Х  ПользоватеЛ_Х [Off] (09.01.2017 / 17:38)
men bir subay oglan kimi bu suala boyuk memnuniyyetle cavab verirem: menim bu iwderden bawim cixmir))ne vaxtsa cawib evlenerem onda gelib yazaram
~Aykam~  ~Aykam~ [Off] (09.01.2017 / 17:40)
 eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
4nefer variymiş hamida oxuyur))))
~Aykam~  ~Aykam~ [Off] (09.01.2017 / 17:40)
cekinsin) qorxmasin)
Qorxan goze cop duşer)
Наверх  Cemi mesajlar: 956

<< 1 ... 78 79 [80] 81 82 ... 96 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (2)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3503 / 1527