canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Qadın erinden qorxmalıdır?
TOUCH-of-LOVE  TOUCH-of-LOVE [Off] (09.01.2017 / 17:43)
 HeYaTdA En CiLgIN eHtiRaS BeLe BiR gUn TuKEnIR
Moli (09.01.2017/15:49)
Tewekkur xanim inanin ki, bu saheni mede cox sevirem herdefede bekle neqativ duwunceli biri deyilem sadece arada bele partamalar yawayiram oumden asli olmayaraq aqressv oluram.Eslinde heckesin mene ac
havalanma da
Yss  Yss [Off] (09.01.2017 / 17:48)
Moli, Bu forumun te'siri nece ?!Seni ona sevdirir? Ya menim uchun forum deye, guven yeri var deyerek, ondan daha da uzaqlashdir?
Yss  Yss [Off] (09.01.2017 / 17:55)
Moli, Yani qelbinin yukunu atirsan,rahatlashirsan yeqinqi.Bu senin ona olan munasibetinde musbet bir te'siri varmi?
Black_Attack  Black_Attack [Off] (09.01.2017 / 18:26)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
Moli (09.01.2017/15:28)
Hec bilirsiz wekilini gorub ere verilen qizin halini 12 yaw boyuye.2 il niwanli olub birdefede goruwe gelmeyen sadece uzunu cox cox uzur isteyirem toy gunu goren qizin pisixologiyasini,ustelik Sehvi v
byu senun valideyunleruvun ve senun gunahundu,sene forum lazimdisa bu forum demiyecem sene.incime,
Black_Attack  Black_Attack [Off] (09.01.2017 / 18:44)
Moli (09.01.2017/18:41)
Beli valdeyinimin gunahidi ozleride pewmandi.Ne edim herdefe teqsir sizdedide demek olmur.
de,sen secmeduyun heyatiu yashiyirsansa ona gore gunahkar olanlar gunahlarina gore vecni cavab vermelidi
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (09.01.2017 / 18:46)
Moli (09.01.2017/15:20)
Sirf bu sozun pirisipi meni bu yere cixardib duzdun ol.Boyuyun sozunden cixma.Belke valdenlerme qarwi cixsaydim evlenmek istemirem deseydim,hele yawim azdi deseydim,tanimiram onu,deye bilseydim duzgun
Sen duzgun edirsen eslinde.
Bu Forumun meqsefide ele budu..Valideynin seni istemediyin adamnan yataqa salanda Mecbur Bele olmali idi bu tebii birweydi.
Ay valideynin cani yanir ay qohum meni isteyir Cirt pir Xuyna sohbetdi.
Valideyn oz secimin edib oz heyatin qurub hec bir valideynin Ixtiyari yoxdu ovladinin heyatini onun yerine hell etmekden.
Sen tek deyilsen senin kimi valideyni uzunden heyati Alt ust olmuw Insanlar burda yuzlerledi.
Forumda ise Onlarla.
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (09.01.2017 / 18:48)
Moli (09.01.2017/15:20)
Sirf bu sozun pirisipi meni bu yere cixardib duzdun ol.Boyuyun sozunden cixma.Belke valdenlerme qarwi cixsaydim evlenmek istemirem deseydim,hele yawim azdi deseydim,tanimiram onu,deye bilseydim duzgun
Sene komek etmey isteyi olmayib seni qinayan hecbir insanin Sozune Onem verme bunu yadinda saxla.
Ve bundan gerisini uje ozun teyin et O insanla sene xow deyilse yawamaq gotune qoy tepiyi heyativi qur.Seninde yawamaq Hakkin var.
Black_Attack  Black_Attack [Off] (09.01.2017 / 18:49)
Moli (09.01.2017/18:48)
Bilirem mene ne forumda ne bawqa yerde yer yoxdu.Bu etirafimdan sonra burda durmag duwuncesindede deyilem.Belke qiz vaxti bele yerleri tanisaydim en azindan heyatda neler oldugunu bilerdim.Buyurun sub
burdan cixib gedib cat otaglarini ve ya bashka saytlari sulenessense hec cixma buralarda firran ozincun
Black_Attack  Black_Attack [Off] (09.01.2017 / 19:03)
Moli (09.01.2017/18:58)
Birinci xaiw mele werh yaziwar ken sozlerinize diqet yetirin.Ikinci sulenmek itlere aiddi.Ucuncu menim erim ne olur olsun onun soyadini dawidiqca kim olur olsun ister sayt ister real onun dirnaginada
men sen barede pis fikirdeyem acigin deyimde sene
Black_Attack  Black_Attack [Off] (09.01.2017 / 19:09)
Moli (09.01.2017/19:08)
Ola biler tek siz yox herkes pis fikirdedi.Bunun ucunde haqli sebeblerniz var.Men ozumu bilirem bu mene yeteris fikirde olmaq o demek deyilki tehqir edesiz.Xaiw tenidle,tehqiri sehv salmayin.Buda so
yani sen razisanda sene pis baxsinlar ama sen istediyivi edesen
Наверх  Cemi mesajlar: 956

<< 1 ... 79 80 [81] 82 83 ... 96 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (2)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3503 / 1519