canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Qadın erinden qorxmalıdır?
~Aykam~  ~Aykam~ [Off] (09.01.2017 / 20:46)
 eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
Yss (09.01.2017/17:55)
Moli, Yani qelbinin yukunu atirsan,rahatlashirsan yeqinqi.Bu senin ona olan munasibetinde musbet bir te'siri varmi?
Bilirsen bura gelir tanimadigi insanlara ureyin acib derdini paylaşir birazda olsa yungulleşir onu birazda olsa başa duşurem yazdigca aglayirda belke onun ozude insani rahatladir. Bura girmese boş boş durdugca adam beyninde qurur oz ozunu doldurur daje tvye baxsin adam fikir başqa yerde olur amma burda ureyin boşaldir vaxtini oldurur gun tez kecir. Hem tanimadigna ureyin boşaltmaq daha hasandi. Mence azda olsa komeyi olur ona.
Moli  Moli [Off] (09.01.2017 / 20:51)
Yss (09.01.2017/20:37)
Moli, Sebr sendendi.Allah beterinden qorusun.Qismetim budur deyib, bashqa elac olmamalidi, bezi istisnalar yoxdusa.Vallah iller boyu tanidigi insandan ele bir hereket chixirki, meetel qalir insan.She
Duzdu xanim qiz hec vax isyankar olmamiwam bu gun nese oldu birden bire bele acildim.Eslinde ozumu nece gormek isteyiremse elede davraniram.Insan ister xowbext ister bedbet olmaq ucun yeterince sebebler tapir.Sadece sehvim dostlarda qeyd etdiyi kimi evli olarken bura gelmeyimdi.Bunada yeterince haq verirem
Moli  Moli [Off] (09.01.2017 / 20:57)
~Aykam~ (09.01.2017/20:46)
Bilirsen bura gelir tanimadigi insanlara ureyin acib derdini paylaşir birazda olsa yungulleşir onu birazda olsa başa duşurem yazdigca aglayirda belke onun ozude insani rahatladir. Bura girmese boş boş
Tebiki olur olmamaz olarmi.Alimler qadin beyniyle kiwi beynini muqayise edib qadin beyninde xususi hormon var bu kiwinkine nisbeten daha cozdu qadinlar surekli daxilinde daniwir.Kiwiler gun erzinde 7000 kelme iwledirse,qadinlar 20.000 kelme iwledir eslinde qadin daniwarken terapi edmiw olur.Qadinin yaradiliwi budu.
__QiZzz BaZzz__  __QiZzz BaZzz__ [Off] (09.01.2017 / 20:59)
mutləq)
Black_Attack  Black_Attack [Off] (10.01.2017 / 01:17)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
Moli (09.01.2017/19:55)
Yanilirsiz men artiq.bawqa movzuda ip ucu vermiwdim.En azindan burda mene deyilen duz sozlere haq verirem ve hormet edirem.Cun ku cox insanlar tanidim burda ister qiz ister oglan ferq etmez.Kimi hec
saat birdi sen yaymag evezine catdasan erin yatizdirib bura giren temiz ureylerdensen deyesen
Efsane55  Efsane55 [Off] (10.01.2017 / 02:54)
Bizə bağçadannnnnnn universitetə qədərrrr öyrədiblər kiiiiiiiiii,QADINLA KİŞİNİN HÜQUQU BƏRABƏRDİRRRRRR :)
~Aykam~  ~Aykam~ [Off] (10.01.2017 / 03:05)
 eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
Efsane55 (10.01.2017/02:54)
Bizə bağçadannnnnnn universitetə qədərrrr öyrədiblər kiiiiiiiiii,QADINLA KİŞİNİN HÜQUQU BƏRABƏRDİRRRRRR :)
Azerbaycanda bu huquq işlemir)))
Moli  Moli [Off] (10.01.2017 / 09:28)
Black_Attack (10.01.2017/01:17)
saat birdi sen yaymag evezine catdasan erin yatizdirib bura giren temiz ureylerdensen deyesen
Ay insan men saat 3,4 cende yuytubda oluram .Ne daniwirsan sen? yatizdirib ne edecem burda ?Ne bilirsen yatizdirmiwam? Hec aglina gelmirki, belke yolunu gozleyirem?Bugun gelece gelmeyecey xeberimde yoxdu? Men burda haqq qazandirmiram ozume.Aaaa bagiwla sizler kiwisiz sizlere olar.Hec ozumede inana bilmirem ki, niye ozumu zize subut etmeye caliwiram.Atrtiq mene werh yazmagvizi istemirem,Indi evli oldugumu heckese demeseydim bura werhler yasaydim herwey normal kimi qebul edeceydi.Bax budu aileleri bowamaya sebeb cunku qadinlara cemiyetde yer yoxdu.Qadinsan konsert yox,qadinsan gezmeyde iwin yox,qadin qafin yeter artiq.Menim qeder cesaretin varsa etiraf et sehvlerivi,ede bileceysense,er er erin salmusuz sanki, burda esdefrullah ne ise....
Leyla@Quliyeva  Leyla@Quliyeva [Off] (10.01.2017 / 10:19)
~Aykam~ (10.01.2017/03:05)
Azerbaycanda bu huquq işlemir)))
İndi indi işlemek isteyir amma bir terefden de boşanmalar artir))
*Milena*  *Milena* [Off] (10.01.2017 / 11:26)
Moli (09.01.2017/15:46)
Iwde ondadi ki, men bunlari yawarken hec anlamamiwamda indi herweyi derk edirem.Zeyifem beli cunku gede bilmirem evde verilen terbiye beledi gedin olun cixacaq. Hem hara gedim?Qardaw ustune?Yoldawim y
siz ne qeder ki ata-ana fikri ile heyatınızı mehv edeceksiz ele sız daima ezilen olacaqsız. Narkotık çekir , eve gelmir ? Bunlara dözürsüz? Gelib burda bir-iki kederli cumle yazmagla rahatlayırsız? Ondansa o kişiye bir tepik qoyun, gedin normal iş tapıb ozunuze heyat qurun . Burda ne edeceksız ? Kimse sizi bu sebeble tehqir ve ya teselli etmekden başqa ne edecek? Heyatınızda ne ise düzelecek? O narkomandan övladınız var ya olacaq ferq etmir sizde özünüz kimi mehv edeceksiz övladınızı. Bütün boşanan qadınlar exlaqsız olur? Ya ata-ana olmasa yaşaya bilmezsiz? Ata-ana eqositliyi sizi bu gune qoyub. Hele davamda edir . Mence ne qeder gec deyıl ömrünüzde bir defe normal qerar verin.
Наверх  Cemi mesajlar: 956

<< 1 ... 81 82 [83] 84 85 ... 96 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (2)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3512 / 1470