canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Oglanlarin yashca ozunden boyuk qizlara tanishliqi
Ardarazli  Ardarazli [Off] (25.05.2013 / 12:42)
Haniyee varki taniwda olaq? 40 yawli biri olsa men taniw olaram. Ama bir nece wertim var evvela tormoz olmasin medeni olsun hec olmasa 2 gunden bir cim cim elesin))). Kesesi medeni dunyagoruwlu biri olsa ve cavan oglan axtarsa deyunki Ardarazda var belesi. Pulu zadi olmasada olar.
~A_N_T_i_K__V_A_R~  ~A_N_T_i_K__V_A_R~ [Off] (25.05.2013 / 12:44)
 BiLiReM, SeN MeN BiLDiYiM, QiZLaRDaN, DeYiLSeN!!!
Ozunden boyuyden hemiwe tecrube ve yaxut cox wey bilmey olur
Ama ozunden balacaya gerey oyredesen
Mende oyremeydense oyrenmei secenem
*-=ReSpEcT_BoY=-*  *-=ReSpEcT_BoY=-* [Off] (26.05.2013 / 02:05)
 ...Ne QeDeR oLsADa DiLiM aCi, SaDeLiKDiR BaSHiMiN TaCi...
heresin oz yeri var)
SLaDkiY_PrinC  SLaDkiY_PrinC [Off] (26.05.2013 / 02:19)
Yawca boyuk qizlar tecrubeli olurlar, heyati yaxwi derk eliyirler... Idareciliy qabiliyyetleri guclu olur... Bic olurlar) Buna gore yawca boyuk qizlara maragim var)
*~_MeLoDiKa_~*  *~_MeLoDiKa_~* [Off] (30.03.2016 / 21:09)
Sinif yoldaşım vardi özünden 4 yaş kiçik oğlanla sevgili idi, day men ona ne qeder meslehetler verirdim ilk gunlerde, senden kiçikdi uwagdi o esger gedib gelene senin 2 uwagin olar nie adivi cixarirsan boşuna o oglandi onsuzda onun adi cixmaz, sen qızsan daniwma onunla seni istemir o vaxtin kecirdir filan besmekan , (ozde bawqa bi oglan sinif yoldawimin vasitəsi ile taniw olmuşdular qizin nomresin oğlana vermiwdi )qeyri ciddi baxıram men bele weylere , oşim ne qeder meslehetler verdim qız sakit dianib baxırdı, axırda dedim menim dediylerimi bu qulagindan alib o birinden verirsen he? Gule gule dediki ne bildun?
Dedim yaxşı özün bilersen sora pewman olmayarsan inwallah,
O gunden onunla elaqeni kesdim demey olar, bi partada da otururdug yermi filan deyiwdirdim, aramizda sadece salam sagol oldu, ustunden iller kecdi mektebi filan qutardig ,mende buzlari eritmiwdim , boyudukce bawa duwurdum ki menasizdi ele weylerin ustunde daniwmamag) oların da munasibeti helede davam edirdi , xülasə in
...
Ardını oxu >>
Eksperd  Eksperd [Off] (30.03.2016 / 21:13)
Yawli cox olan qadinlar daha semimi, candan olurlar
i,ozin dartan, gic gic kaprizler eden azyawlilar kimi yox

deyiş. Eksperd (30.03 /21:14) [1]
ceza12  ceza12 [Off] (30.03.2016 / 23:16)
*~_MeLoDiKa_~* (30.03.2016/22:09)
Sinif yoldaşım vardi özünden 4 yaş kiçik oğlanla sevgili idi, day men ona ne qeder meslehetler verirdim ilk gunlerde, senden kiçikdi uwagdi o esger gedib gelene senin 2 uwagin olar nie adivi cixarirsa
Sende gersen bu il insallah))
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (31.03.2016 / 04:38)
*~_MeLoDiKa_~* (30.03.2016/22:09)
Sinif yoldaşım vardi özünden 4 yaş kiçik oğlanla sevgili idi, day men ona ne qeder meslehetler verirdim ilk gunlerde, senden kiçikdi uwagdi o esger gedib gelene senin 2 uwagin olar nie adivi cixarirsa
Bax Sevirem Ele Xarakterli qizlari.

Halal Olsun o qiza.
Indi Ona Bax ozuve bax.
Guya Sen Onnan agilli idin Meslehet zad Verirdin ona.
Demek O qiz sennen 100 defe Agilli imiw.
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (31.03.2016 / 04:40)
Heqiqi xowbextliyinde Sirri ele ondadi.
Sene Bu insanla Xowdusa Tupurmelisen Etrafin Fikrine Bax O qiz elediyi kimi.
Hec vaxt Xobwbextliyivi qiraqdaki insanlara bildirme Onlar Her vecde Onu sene Haram etmeye caliwacaq.
Belelikle Ozuvude Itireceysen elinde Olanida.
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (31.03.2016 / 04:42)
Ne qeder ki,Hislerivi 3 cu adamnan boluweceysen Meslehet edeceysen Onlarin sozun ewideceysen Hemewe Geri gedeceysen.
Ureyin Hisslerin sene nece deyirse O cur hereket et.
Наверх  Cemi mesajlar: 205

<< 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 21 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4259 / 1376