Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
DİN@R@***@@@ (28.09.2018/00:22)Garanligda girmizi hardan tapim
Qirmizi op tezol)))))

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
Bugunen forumun gozeli sensen degigdise)

Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
-eeeeeee- (28.09.2018/00:22)Bisen niye zita gitan xalasi kimi cekim var .sora onun kimi ifrite baxiwim var ona gors hemiwe kim gorur ona oxwadir))
DİN@R@***@@@, -
и всё же нет инчего прекрасней чем верный мужчина рядом. |

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
DİN@R@***@@@ (28.09.2018/00:25)ifriteliyin
Bisen niye zita gitan xalasi kimi cekim var .sora onun kimi ifrite baxiwim var ona gors hemiwe kim gorur ona oxwadir))
İstilendim gulmeyden olme seni )))DİN@R@***@@@ (28.09.2018/00:25)Teze gelib hurkutme
Bisen niye zita gitan xalasi kimi cekim var .sora onun kimi ifrite baxiwim var ona gors hemiwe kim gorur ona oxwadir))
)))))) Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
__DeFeND__YouR__SeLF__ (28.09.2018/00:26)Nagayrim ureyim qurvann duz drremde onu goren gozun meni gorsun)))))
ifriteliyinİstilendim gulmeyden olme seni )))
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
Axrıncı cümləni bir kinodan dedim kinonun adınyada sala bilmədim
<< 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 40 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 548

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...