Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
_Winanay_Yavrum (28.09.2018/00:27)Valla hurkutmedim .teze zad deyil ozde .nik tezedi ))) teze nebilir forumun qapisini)))
Teze gelib hurkutme))))))
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
DİN@R@***@@@ (28.09.2018/00:28)bilirem billem inaniram))
Nagayrim ureyim qurvann duz drremde onu goren gozun meni gorsun)))))
Qaşlari catma qiz))))
Ayyy seniii miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
-eeeeeee- (28.09.2018/00:27)Sən onlara baxmaye söz firəm mən . Kişi o vaxd Hindistana getmip gəzməyə?
_Winanay_Yavrum, Nolubki Afaq Besirqizina ?? Kukla kimi qiz olub cavanliginda
DİN@R@***@@@ (28.09.2018/00:29)
Valla hurkutmedim .teze zad deyil ozde .nik tezedi ))) teze nebilir forumun qapisini)))
))) eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
DİN@R@***@@@ (28.09.2018/00:29)nece gun forumu izledi izledi sonra yazdi))) gozumden qacmadi gorurdum onu day bilmedim tezedi ya kohne....
Valla hurkutmedim .teze zad deyil ozde .nik tezedi ))) teze nebilir forumun qapisini)))
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
<< 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 40 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 403

Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!!