canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

doguldugunuz aya gore xasiyyetleriniz.........
Inci-cicek  Inci-cicek [Off] (16.11.2016 / 12:57)
_K_O_T_İ_K_ (16.11.2016/12:53)
Atam oxatandi.Hay kuydu kiwi emelli bawdi )Cox zehmetkew cox dunya goruwlu ve coxbilmiwdi Papawa )Mama yox amma.
Mem atamla anam kimi. Kiwi yerin alti. Da bilir usdunde. Anam dehwet avam. Yumwaq. Ipek. Vopwe ele kiwilwr hemiwe ele arvad alillar
~Aykam~  ~Aykam~ [Off] (16.11.2016 / 12:57)
 eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
_K_O_T_İ_K_ (16.11.2016/12:56)
Ay tupoy bacim qiziydi o 27 aprel olan.
Tupoy niye olurame) elebildim oda bacindi.
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (16.11.2016 / 12:59)
Inci-cicek (16.11.2016/12:54)
Aydaaa direm axi )))) tez inciyirsen kusursen. Amma tez de bariwirsan ))))) xercengler eledi. Romantik dehwet. Diyerdim en romantik burcdu. Sene bir meslehet qetiyyen eqreb burcuyle baw bawa verme bed
Eqreb burcu olan bir qiznan daniwirdim bir nece ay daniwdim.
Qiz omrumu gunumu curutdu menim emelli bawdi.vatsapa Girirdim mamaya ya kimese Cavab yazim cixim vse Sen qiznan daniwirsan deyirem Yoxda bes mamamaya yazirdim deyir yoxee qiznan yaziwirdin curuycu var curuycu varee day dehwet.
Terezi qiznan munasibetim olub Anya terezi idi ele kakraz.En gozel gunlerimi o qiznan kecirmiwem.
Xmmm demek onda duz imiw ele bu burc meselesi
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (16.11.2016 / 13:01)
~Aykam~ (16.11.2016/12:56)
Oxatan kişileri biraz gezeyen olurlar)) amma aile canli olurlar
Atam heddinden artiq aile canlidi dehwetdi derecede.
Ancaq biaz babnik olub cavanliqda duzdu )
Inci-cicek  Inci-cicek [Off] (16.11.2016 / 13:02)
_K_O_T_İ_K_ (16.11.2016/12:59)
Eqreb burcu olan bir qiznan daniwirdim bir nece ay daniwdim.Qiz omrumu gunumu curutdu menim emelli bawdi.vatsapa Girirdim mamaya ya kimese Cavab yazim cixim vse Sen qiznan daniwirsan deyirem Yoxda bes
Duzdu valla. Sen yumwaqsan yaziqsan it xasiyyet qizla baw qowma. Terezi mamamdi, bacimdi. Yumwaq yola gelen. Dozen. Birce dene herden sancmaqlari var ))))) bir de fiziki zeif olullar. Ay bawim getdi, ay nemmm)) Qalan eladi. Qadin kimi
~Aykam~  ~Aykam~ [Off] (16.11.2016 / 13:02)
 eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
_K_O_T_İ_K_ (16.11.2016/13:01)
Atam heddinden artiq aile canlidi dehwetdi derecede.Ancaq biaz babnik olub cavanliqda duzdu )
Deyiremde taniyiram)
~Aykam~  ~Aykam~ [Off] (16.11.2016 / 13:03)
Inci-cicek (16.11.2016/13:02)
Duzdu valla. Sen yumwaqsan yaziqsan it xasiyyet qizla baw qowma. Terezi mamamdi, bacimdi. Yumwaq yola gelen. Dozen. Birce dene herden sancmaqlari var ))))) bir de fiziki zeif olullar. Ay bawim getdi,
mende eleyem))
Amma fiziki zeif deyilem)
Inci-cicek  Inci-cicek [Off] (16.11.2016 / 13:06)
~Aykam~ (16.11.2016/13:03)
mende eleyem)) Amma fiziki zeif deyilem)
Men nece dene vallah terezi taniram. Hammisi yola geden xow xasiyyet , mehriban amma hammisi zeifdi. Dozumsuzduler Demireme yixilib qaliblar )) amma naznazidilar -) bawqasi belke sesin cixarmaz amma bu af uf ))
~Aykam~  ~Aykam~ [Off] (16.11.2016 / 13:06)
Inci-cicek (16.11.2016/13:02)
Duzdu valla. Sen yumwaqsan yaziqsan it xasiyyet qizla baw qowma. Terezi mamamdi, bacimdi. Yumwaq yola gelen. Dozen. Birce dene herden sancmaqlari var ))))) bir de fiziki zeif olullar. Ay bawim getdi,
başim getdi dedin bir mesajlaşma yadima duşdu interde oxumuşdim oglan el cekmir qizdan qiz deyir evliyem uşagim var sayir sayir deyir olsun axir deyir kreditim var başim agriyan olur bide bir yerim balacadi) oglan srazi sag ollaşir)))
İndi onu kimi duzdu terezilerin başi agriyan olur kişilercunde en yarali yerdi qadinlarda gormek istemediyi)))
~Aykam~  ~Aykam~ [Off] (16.11.2016 / 13:09)
Inci-cicek (16.11.2016/13:06)
Men nece dene vallah terezi taniram. Hammisi yola geden xow xasiyyet , mehriban amma hammisi zeifdi. Dozumsuzduler Demireme yixilib qaliblar )) amma naznazidilar -) bawqasi belke sesin cixarmaz amma b
nebilim valla men tada zehlem gedir af uf etmeye agrisamda hec kime demerem agrisamda işimi gormeliyem cunki cozde otursamm dahada agrim coxalir)))
Наверх  Cemi mesajlar: 431

<< 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 44 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4132 / 996