💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat
ama toya falan gedende kiprikden istifadə edirem .arada da saç
~~~Ahu~~~ (10.02.2015/18:33)Bizde qonsuda gelin var bura gelin gelibde Bakilidi deyir ki,yoldasim deyir ki,Aygun senin qeseng kipriklerin vardi hani bes elciliyede gedende gelib demisdiler ki,gelinin bir kiprikleri var ne gozelliyinde obsim qiz deyir dedim ki,nem tokulurde
Tatuajdı, linzadi , slikondu nem nedi buları xoşlamıramama toya falan gedende kiprikden istifadə edirem .arada da saç

KoNCeNo (11.02.2015/03:00)Bilmiyibler ki sünidi ?)))
Bizde qonsuda gelin var bura gelin gelibde Bakilidi deyir ki,yoldasim deyir ki,Aygun senin qeseng kipriklerin vardi hani bes elciliyede gedende gelib demisdiler ki,gelinin bir kiprikleri var ne gozell

~~~Ahu~~~ (11.02.2015/03:02)Yox qiz sac ustasidi yeqin ki,prafisianal olaraq qoyub bilinmeyib)))))
Bilmiyibler ki sünidi ?)))
KoNCeNo (11.02.2015/03:03)Oğlanda nece sevinib ki nişanlım kiprikleri uzun uzundu)))
Yox qiz sac ustasidi yeqin ki,prafisianal olaraq qoyub bilinmeyib)))))

~~~Ahu~~~ (11.02.2015/03:06)Deme day))))ozu deyib gulurde ona gore qoyma sabah seninde basva geler))
Oğlanda nece sevinib ki nişanlım kiprikleri uzun uzundu)))
KoNCeNo (11.02.2015/03:07)Yo menim kipriklerim elede balaca deyil )) dahada gözəl olmaq üçün qoyuram . Oda ki ilde bir iki defe)
Deme day))))ozu deyib gulurde ona gore qoyma sabah seninde basva geler))

~~~Ahu~~~ (11.02.2015/03:14)Ama men heyqi dasiya bilmirem o kiprikleri)
Yo menim kipriklerim elede balaca deyil )) dahada gözəl olmaq üçün qoyuram . Oda ki ilde bir iki defe)
KoNCeNo (11.02.2015/03:17)Niye ağırdı? )))))))))
Ama men heyqi dasiya bilmirem o kiprikleri)

~~~Ahu~~~ (11.02.2015/03:18)Bir defe padruqam salonunda qoydu xahis etdiki deyme mende xetrine deymedim ama eve gelen kimi qopardim getdim toya)))))
Niye ağırdı? )))))))))