X_mutant_X (22.07.2014/02:07) Bu mövzuda məhz belə qızlardan söhbət gedir.S. Bu qız həqiqətən özünü barbi kuklalarına bənzətmək üçün dəfələrlə əməliyyat olunub.
X_mutant_X, emeliyata ehtiyaci olanlar gedib suni gozellik yarada biler .Tanrima cox wukur ki gozelliyi mene nesib edib suni hec bir weye ehtiyacim yoxdu.bu haqda bir meqale oxumuwdum bir oglan dunya gozeli bir qiza vurulub evlenib sonra uwaqlari olanda iriburunlu eybecer uwaq olub.kiwi sonra oyrenib ki yoldawi emeliyatlarla bu gozelliye nail olub.sonra qadindan ayrilib onu mehkemeye verib....bu da suni gozelliyin neticesi..seven gozelliyimi yox ureyimi sevsin yeter
__KONCUELLA__, Mence axi kishiye haqq vermir ki gedib mehkkemeye versin agli olardi evlenmezdi bir deki usaglarin burnu boyukdu deyye istememelidi ki usagi?arvadi da ki kompleksli yashamamag ucun rinoplastika eletdiribde)gunah kisidedi)
Bu movzunu gordum bir hadise yadima dusdu ay tova olmus hadisedi qrup yoldasim danisirdi bir tanisinin basina gelib. Demeli bir oglan varmis ailesi evlendire bilmirmis bir gun kasetde bir qiz beyenib obsim deyib mutleq bu qizi almaliyamda neyse alib evlenib toyun seheri oglan gorub ki bu qizda her sey sunidi sac kiprik dirnaq uzu sepgi civze abratni qizi dala gonderib he indi bele neticeye gelmek olur ki,hecde yaxsi sey deyil men oz adima deyirem hec vaxt istifade etmemisem bir defe salonda kiprik qoymusdu usda eve gelen kimi silib ozum bezendim)))))
qizlarrrr.... isteyen gedib dodagini yekeltsin... isteyen sinesini... isteyen basqa yerini... suni sac.. qash.. linza... ne bilim ne... birce sheyi anlayin... VAZ 2107-ni ne qeder tuning elesen de.. bezesen de... yene de VAZ 2107-di...Mercedes olan deyil
🏷 ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ
Yaxşı baxiram komleksle yasamaqdansa plastik emelıyyatla gozelleşırde burda ne varkı.. pulum çox olsa mende eletdirerem) Hayif imkan yoxduda cox baxadi men ısteyen emelıyyat))