Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
KoNCeNo (11.02.2015/03:19)Neceki ? Başa düşmürəm e ağır deyil axı
Bir defe padruqam salonunda qoydu xahis etdiki deyme mende xetrine deymedim ama eve gelen kimi qopardim getdim toya)))))
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
~~~Ahu~~~ (11.02.2015/03:22)Az ne bilim ele bilirdim gozlerim yumulur nese sixildim
Neceki ? Başa düşmürəm e ağır deyil axı
KoNCeNo (11.02.2015/03:26)Kül ağlıva)
Az ne bilim ele bilirdim gozlerim yumulur nese sixildim
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
~~~Ahu~~~ (11.02.2015/03:28)Sen butovden qoyursan ya tek tek?))
Kül ağlıva)
KoNCeNo (11.02.2015/03:32)Tek tek)
Sen butovden qoyursan ya tek tek?))
~~~Ahu~~~ (11.02.2015/03:39)He onda bir o qeder bilinmir bu mene butovden qoymusdu ona gore cokurdu gozlerim hem neynireme ele weylere qeti maraqim yoxdu
Tek tek)
KoNCeNo (11.02.2015/03:42)Az bütöv pisdiee özde çox bilinir süni olmağı
He onda bir o qeder bilinmir bu mene butovden qoymusdu ona gore cokurdu gozlerim hem neynireme ele weylere qeti maraqim yoxdu
~~~Ahu~~~ (11.02.2015/03:44)Az o asanddi deye padruqam butun gelin bezeklerinde ondan istifade edir Ahu kecen defe salondayam arada gedirem ele bele otururam bir gelin gelib bilmirem hansisa kendden idi obsim bunun sacin qesey yiqdi bezedi gelin guzgude baxdi nc yo bunu istemirem sumkasin acdi az kecmisde var idiye yabadi ne bilim masa deyilirdi basinda da gulleri olurduye ondan cixardi belke 20 deneki ala bunlari duz padruqamda ay xanim bu modd deyil bu pisdi xeyri yoxduye qiz diresdi ki,ac sacimi az day mende can qalar o gullerden indi istifade eden var yeqin ehd edimmis qiz
Az bütöv pisdiee özde çox bilinir süni olmağı

KoNCeNo (11.02.2015/03:48)Bunun bir adı var qıjı))))
Az o asanddi deye padruqam butun gelin bezeklerinde ondan istifade edir Ahu kecen defe salondayam arada gedirem ele bele otururam bir gelin gelib bilmirem hansisa kendden idi obsim bunun sacin qesey y
<< 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 46 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 54

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!