💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 21 manat

Black_Attack (06Onu hami bilirda neyə atrsan ki ..cetindir ey yerlesmek den gedr sohbet2018/12:00)
Koramal bidə əmiynən spor eləməhttps://tickets.az/ru/avia/direction/baku/berlin280 300 manatdı bilet.

Black_Attack (06Hə get yaxi yaxsi maraglan qohumda bibiogulari qizdari gedib yerlesibler inanrsan biri aileli 4 nefere 5 6 min çıxıb2018/12:04)
Əşi mənə hecnə baha gəlmir nağıl danışırsan 2500 pul lazımdı məndə deyirəm 300 düzəlt mən səni ora göndərim.
davudova (06Əgər belə istəklisənsə burdan cıxmağı 300 manat düzəlt get catan kimi nə sənətün varsa hamsın yandır .onnan sorada hay şüvən qalxızki yaşıyammıram azərbaycanda2018/12:04)
Onu hami bilirda neyə atrsan ki ..cetindir ey yerlesmek den gedr sohbet
davudova (06Ə nağılbaz cünki bibioğlun qacqın statusun alıb gedib indi onu evnəndə təmin ediblər atdada havayı 1500 evro pul verillər .mən sənəsə bu xərclər cıxmadan yolun deyirəm2018/12:06)
Hə get yaxi yaxsi maraglan qohumda bibiogulari qizdari gedib yerlesibler inanrsan biri aileli 4 nefere 5 6 min çıxıb

davudova (06Deyirəm sənədlərivi olların gözünün qabağında yandır denən yaşayammıram azərbaycanda.2018/12:07)
Adə orda bir azerbaycanli var redd edibler tutub senetsiz zadsiz bilibler ey orda ancaq qacqin adiyla gizlin gedrsen neise esi gederiy )