💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 21 manat

*___SeVGi___* (06Caaan .Sevgi sen gel sen bu tereflere vallah birde Azerbaycan adi cekmersen .2018/07:42)
men Azerbaycanda oturan qiz deilem kecen hefte parisde idim.. indise isvecde... yeni sene ywxinam hele... sora gedecem Ragin terefe))))pulum zadim var geziremde..
))
davudova (06bilirsen niye ?? Cunki onlar gediw qayidiş bileti aliblar ona gore . Ola bilsin ki viza pulunuda hesaablayirlar2018/12:06)
Hə get yaxi yaxsi maraglan qohumda bibiogulari qizdari gedib yerlesibler inanrsan biri aileli 4 nefere 5 6 min çıxıb

EVAMELISSA (06Xaricde yawayan ikili vetendawligi olan wexs burdan kimse getse viza gondere biler hemin wexs ucun?2018/14:43)
bilirsen niye ?? Cunki onlar gediw qayidiş bileti aliblar ona gore . Ola bilsin ki viza pulunuda hesaablayirlar

DİN@R@***@@@ (06Kaş ki getire bilsem .Bezen danişanda belkede mene ozunden razi baxirlar ancaq inannki olani deyorem .Bura başqa heyattdi .Sebebleride coxdu .Birinci ise qanundur .Söz demek huququn var , uşaqlara diqqetdir2018/14:58)
EVAMELISSA, Gel apar meni buralardan ))

DİN@R@***@@@ (06Gelecem .Qaçirdaram seni2018/15:13)
EVAMELISSA, Ay eva gel apar dedim qanun xirdaladin)) dediklerin hamisi duzdu valla .avropalawmaqi bezikeri acib cemdeyin colde qoymaq bilir
)) Pasportun var ???
))
EVAMELISSA (06Var gozelim))2018/15:14)
Gelecem .Qaçirdaram seni)) Pasportun var ???
))

DİN@R@***@@@ (06Ele ise uçariq bir yerde2018/15:19)
Var gozelim))
))