Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Razboynick (23Qapi baglansa otaqda qalsan qorxarsan ?2016/09:31)
Qapali yer, kohne liftlere minmirem)
Inci-cicek (23Bilsemki cixma ehtimalim var onemsemerem,cixma ehtimalim olmasada iki nefer olsam galaram.tek galsam o an ole bilerem sozun hegigi menasinda2016/20:46)
Qapi baglansa otaqda qalsan qorxarsan ?
Razboynick (23Men de (((((((((( o gun kuxnada qapini ortdum ki iy eve dolmasun. Prosda nece oldusa bir saniyelik krucok iliwdi ele bildim qapi acilmicey. Az qaldim ureyim partdasun ((((2016/20:55)
Bilsemki cixma ehtimalim var onemsemerem,cixma ehtimalim olmasada iki nefer olsam galaram.tek galsam o an ole bilerem sozun hegigi menasinda
Inci-cicek (23Yenmek cox cetindi bu fobiyani2016/20:56)
Men de (((((((((( o gun kuxnada qapini ortdum ki iy eve dolmasun. Prosda nece oldusa bir saniyelik krucok iliwdi ele bildim qapi acilmicey. Az qaldim ureyim partdasun ((((
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
<< 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 28 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1026 / 1420

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
2016/09:31)