Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Razboynick (23Olub cixarda bilmibler. Ozum.cixmiwam. amma onda qorxmurdum. Indi qorxuram amma. Biri var bir muddet kece qorxu gele. Bir de var ki saniye sobetidi ele hal duwuremki olsem yaxwidi. Vopwe bu problem meni cox arzularimnan geri atdi. Hec vaxd dememiwdim. Indi hami bildi )))))2016/21:47)
Insan icinde bir yerde galanda fikirleshki olar meni eshidir cixaracaglar harda olsa panika olmuyacag onda
Inci-cicek (23Seni men keshf eledim))))2016/21:52)
Olub cixarda bilmibler. Ozum.cixmiwam. amma onda qorxmurdum. Indi qorxuram amma. Biri var bir muddet kece qorxu gele. Bir de var ki saniye sobetidi ele hal duwuremki olsem yaxwidi. Vopwe bu problem me
Razboynick (23He (((( sen yazdun men de laqeyid qalammadim )))2016/21:53)
Seni men keshf eledim))))
Inci-cicek (23kimlese Bolushmekle hardasa bir az rahatlaya bilersen2016/22:07)
He (((( sen yazdun men de laqeyid qalammadim )))
Razboynick (23Men utaniram demeye. Cox adam bilmir. Cunki uwaqliqdan bele olmamiwam axi. Cox diribaw olmuwam. Hetta sinif yoldawlarim bezisi bilende guldulerki az sen olumun gozune dik.baxan olmusan. Inanmariq ((2016/22:09)
Ish oduku prablemi basa dusen biri olsun
Inci-cicek (23Bu fobiya pis utanilacag bir shey olsaydi hec men yazmazdim bura gizlederdim)ele cox absurtdu bunda utanilacag nese gormek2016/22:12)
Men utaniram demeye. Cox adam bilmir. Cunki uwaqliqdan bele olmamiwam axi. Cox diribaw olmuwam. Hetta sinif yoldawlarim bezisi bilende guldulerki az sen olumun gozune dik.baxan olmusan. Inanmariq ((
Razboynick (23Ne bilim. Men utaniram. Ele bilirem guceyler mene2016/22:14)
Bu fobiya pis utanilacag bir shey olsaydi hec men yazmazdim bura gizlederdim)ele cox absurtdu bunda utanilacag nese gormek
Inci-cicek (23En azindan bu geder danishigdan sora bu utanmag meselesini yenmek olar)2016/22:17)
Ne bilim. Men utaniram. Ele bilirem guceyler mene
Razboynick (23Burda axi gormuruk.bir birimizi -)))))2016/22:18)
En azindan bu geder danishigdan sora bu utanmag meselesini yenmek olar)
<< 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 28 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1019 / 1184

2016/21:47)